Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Nagy sikereket aratva lezajlott a Dremel Creative City első rendezvénye

Szeptember 17-én szombaton nagy sikereket aratva lezajlott a Dremel Creative City első rendezvénye a Győri Árkádban. A majd 12 órás óriásrendezvény látványnak sem volt utolsó, hiszen az Árkád alsó szintjét, a sok együttműködő partnernek, valamint a gigantikus Dremel rendezvény standnak köszönhetően, majdnem teljesen betöltötte a több állomásos esemény.

Az első állomást a számítógépház modderek uralták, pontosabban szikrázták tele a dremel gépek és a helyben barkácsolt-dekorált gépházaik együttesével. Utánuk a helyi győri kereskedő, a Szerszámkuckó gondosan felépített értékesítő standja, illetve az óriás Dremel stand és a további demonstrációs állomások következtek, ahol szintén mindenki kipróbálhatta a Dremel könnyebb felhasználásait, mint például a pirográfia (fábaégetés) dekoráció fa képkereten, az üveg pohár-, vagy a gyertya gravírozás, valamint a speciális tojáscsipkézés. A rendkívül lelkes érdeklődők nemcsak kipróbálhatták az összes állomáson kiállított gépeket és felhasználásokat, de aki ezt megtette, még egy dremel ajándékcsomaggal is gazdagabb lett. Az utolsó két állomást egyfelől a Győri Széchenyi István Egyem tésztahíd építő világbajnok csapata, valamint az építész-és építőmérnök szakos hallgatói színesítették standjaikkal, makettejikkel és hihetetlen tésztahídjaikkal, miközben másfelől a Rádió 1 kitelepülése és élő kívánságműsora szórakoztatta a rendezvény résztvevőit és érdeklődőit.

Dremel bemutatónap a győri Árkádban
A speciálisan a rendezvényre bevezetett rendkívüli promócióknak és kedvező áraknak köszönhetően a vásárlók kedvükre válogathattak a több száz Dremel áru között, és szerencsére mindenki megelégedésére ezt igen gyakran meg is tették. Néhány személyes, igen pozitív tapasztalattal is gazdagodott a légkör, hiszen nem egy résztvevő elmondta: "Nagyon örülök hogy végre egy ilyen rendezvényre leltem itt az Árkádban, végre tényleg egy alkalom amikor kipróbálni és alkotni lehet, és nem csak bámészkodni. Többször kellene ilyet rendezni, hiszen mindenki jobban örül egy olyan eseménynek, ahol kiteljesítheti kreativitását, ráadásul mindezt ingyen, és még helybe is hozzák". Szülők és gyerekek, barátok és barátnők sokaságai próbálták végig az összes standot, észrevétlenül eltöltve ezzel néhány feledhetetlen órát, és várva a következő Dremel rendezvényt.

A szervezők is elmondták: "Nagyon sikeresnek ítéljük a rendezvényt, hiszen kizárólag poziítv visszajelzéseket kaptunk, sokan kipróbálták gépeinket és a speciális felhasználásokat, ezáltal órákat szinte észrevétlenül eltölve, és végül mindenki boldogan távozott. Reméljük ez a rendezvény is még több Dremel felhasználót eredményezett illetve fog eredményezni, hiszen sokan többször visszatértek a nap folyamán vagy vásárolni, vagy még több érdekességet kipróbálni. Azoknak pedig, akiktől a sok-sok kedves és jó visszajelzést kaptuk, ezúton üzenjük, hogy várjuk őket vissza, hiszen természetesen csapatunk számos Dremel rendezvénnyel készül a továbbiak folyamán."

Dremel Kreatív Városa
A szervezők továbbá kiemelték a rendezvény teljes csapatának támogatását, illetve együttműködését, ami nélkül nem születhetett volna meg Dremel Kreatív Városa. Külön köszönetet mondtak társszervező partnereiknek; a győri Szerszámkuckó értékesítési csapatának, a győri Széchenyi István Egyetemnek, a tojáscsipkéző-és üveggravírozó varázsló specialistájuknak, Által Anikónak, és a számítógép modderek közösségeinek. Továbbá megköszönték együttműködő partnereik közreműködését; a Győri Árkádnak, a Rádió 1-nek, a Kék Duna rádiónak, a Kisalföld.hu-nak, a GyőrTrend magazinnak, az UMG-nek, és a Perjés Reklámnak.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnyílt a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet Gönyűn

Szeptember 16-án adták át a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet gönyűi kirendeltségének vadonatúj… Tovább olvasom