PR

2020.03.20. 08:00

Nagy bejelentést tett a prémium élelmiszerbeszállító: megnyitják raktáraikat a lakosság előtt

A Matusz-Vad Zrt. az egyik legnagyobb nagykereskedelmi beszállító hazánkban. A cég úgy határozott, március 23-tól a teljes portfóliójukat megnyitják a lakossági vásárlók számára, webshopjukban hétfő hajnaltól már le lehet adni a megrendeléseket akár másnapi házhozszállítással.

Fotó: Pinter Adam Cincer

A Matusz-Vad Zrt. a HoReCa-szektor kiszolgálására szakosodott, ami azt jelenti, hogy szállodákat, éttermeket és kávéházakat látnak el a termékeikkel. Mostantól azonban a cég a lakosságot is segíti a koronavírus miatt kialakult helyzetben. Ezért született meg a döntés, hogy március 23. hétfő hajnaltól minden termékük elérhetővé válik, bárki megrendelheti őket a www.matusz-vad.hu címen elérhető webshopjukban.

Az online rendelésünket innen kérhetjük akár másnapra is, és a kiszállítás napján pontosító e-mailt kapunk arról, mikor érkezik az áru. Ez óriási könnyebbség azoknak, akik az utóbbi napokban szembesültek a szupermarketek üresen tátongó polcaival, illetve a kilométeres sorokkal, ahol sokan nem tartják a kétméteres távolságot.

– Raktárainkban hatalmas stratégiai árukészletünk van: elsősorban húsokból és húskészítményekből, de zöldségekből, pékárukból és más élelmiszerekből is – árulta el Matusz Balázs, a Matusz-Vad Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A nagyközönség számára megnyitott webshop hasonló lesz, mint a többi élelmiszer-webáruház, ám azt fontos tudnunk, hogy a minimum rendelési összeg 30 ezer forint, innen tehát nagyobb kiszerelésben, hosszabb időszakokra érdemes bevásárolni.

Különleges ételekkel dobhatjuk fel az otthon töltött napokat

A megnyíló webáruház készlete minden igényt kielégít, kínálatukban a prémium marha steak-től a fagyasztott zöldségig minden megtalálható.

A veszélyhelyzetben rendelhetővé válnak olyan különleges alapanyagok is, amiket egyébként elsősorban éttermek szoktak rendelni.

Ezek közt a húsimádók találnak bárány szűzpecsenyét, marha vesepecsenyét, nyúlgerincfilét vagy épp bajor grillkolbászt. Gazdag a halválaszték is, amiből rendelhetünk tonhalsteaket, norvég vöröslazacfilét, kardhalat és kígyómakrélát, valamint rengeteg további tengeri és édesvízi halat.

A kínálat lefed minden olyan terméket, ami a háztartásban elengedhetetlen, így találunk francia és belga különleges kenyereket, sokmagvas és standard pékárukat, olasz tésztákat és professzionális édességeket, valamint exkluzív tejterméket, erdei gombákat, gyümölcsöket és márkás gyártók zöldségkeverékeit is. A többi közt tizennégyféle, főként vajas croissantból, tizenötféle kenyérből és negyvennégyféle készételből, valamint szuvidolt, egyesével fagyasztott, kiváló minőségű termékből válogathatunk, mindezt nagykeráron. Így tehát a négy fal között is lehetőségünk nyílik nemcsak tápláló, de változatos és minőségi élelmiszereket fogyasztani.

A cég működése folyamatos: jelen pillanatban is érkeznek a termékek a beszállítóktól. A lakossági rendelés egyelőre addig elérhető, amíg a koronavírus miatti veszélyhelyzet tart.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában