szponzorált tartalom

2020.07.16. 16:28

Miért vásároljon Smartbalance elektromos rollert?

A Smartbalance az elektromos rollereket részesíti előnyben, mivel ezekkel gyorsan, könnyen tud közlekedni, és az ökológiai szempontoknak is megfelel.

 

Forrás: www.smartbalanceshop.hu

A Smartbalance az elektromos rollereket részesíti előnyben, mivel ezekkel gyorsan, könnyen tud közlekedni, és az ökológiai szempontoknak is megfelel.

Most új és hatékony módja van a város megkerüléséhez. Elkerülheti a forgalmi dugókat, nem kell fizetnie a benzinért, és a rollerrel való utazás nagyon szórakoztató. Kerékpár vagy autó helyett miért vásárolna rollert a Smartbalance-től?

1. Bárhol és bármikor tudja használni őket

Képzelje el, hogy a város zsúfolt részén dolgozik. Sok időt tölt a forgalomban, nehéz lesz parkolóhelyet találnia a közelben stb. Ha van egy smartbalance rollerja, akkor a probléma megoldható. A roller beleolvad a forgalomba és közlekedhet vele ott is, ahol autóval behajtani tilos utcába vagy más akadályokba ütközne. A mellékutcákon, rollerrel elkerülheti a dugókat és a parkolási problémákat.

2. Kiválóak napi utazáshoz

A kis rollerek kiválóan alkalmasak munkahelyre vagy iskolába menet, ám az autonómiájuk korlátozott. Az első az akkumulátor élettartama. Ha 15-20 km-nél nagyobb távolságra kell utaznia, akkor drágább rollerre vagy elektromos motorkerékpárra lesz szüksége. Hatékony és minőségi Samsung akkumulátorral rendelkeznek, mindez elfogadható áron.

3. Könnyűek és praktikusak

Az elektromos rollereket úgy tervezték, hogy könnyűek és praktikusak legyenek. Létezik smartbalance roller 10 kg alatt, de modellektől és méretüktől függően átlagosan 10–12 kg a súlyuk.

Ha összecsukható rollerje van, az nagyon praktikus tud lenni. Összecsukása csupán egy percet vesz igénybe és szűk helyen is tárolható. Munkába vagy iskolába is viheti, lehetetlen otthon hagyni. Ez az összecsukható roller fő előnye a hagyományos kerékpárral vagy klasszikus motorkerékpárral szemben.

4. Nem igényel sok karbantartást

Az elektromos roller nem igényel sok karbantartást, valójában szinte semennyit. Győződjön meg arról, hogy a csavarokat havonta egyszer meghúzza, és szükség esetén kenje meg őket. Ha a Smartbalance minőségi rollerét vásárolja meg, ön is megbizonyosodhat arról, hogy az alkatrészek teljesen megbízhatóak.

Még ha törött kereket, izzót, gumiabroncsot vagy sárvédőt kell cserélnie, a költségeket nem lehet összehasonlítani az autó karbantartásának költségeivel.

Az autókban olajcsere, gumiabroncsok, fékbetétek, olajszűrők cseréje és hibás alkatrészek javítása növeli a kilométerköltséget, mivel az autóalkatrészek drágák és nehezen cserélhetők. Ha a napi 4-5 km-es ingázást autó helyett egy elektromos rollerrel teszi meg, észlelni fogja egyből az alacsony költségeket.

5. Nem igényelnek különös fizikai erőfeszítéseket

A fentiekben már megemlítettük az összehajtható roller könnyű és praktikus aspektusait, de van egy másik hatalmas előnye is. Dühöngés nélkül tud munkába érni mivel a rollerek elég gyorsak. Képesek ugyanolyan sebességet nyújtani, mint a hagyományos kerékpárok, de a pedál tekerés erőfeszítése nélkül.

A hagyományos kerékpárhoz képest nem kell extra ruházatot viselnie. Frissen fogja elérni az úticélját, ami óriási előnyt jelenthet a kerékpárokkal szemben. Ha munkája során néha öltönyt kell viselnie,a kerékpárral nehezebb lenne a könnyed mozgás. A roller használatakor bármit viselhet.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában