Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Méregtelenítsünk, fogyjunk egészségesen! (X)

Kevesen tudják, hogy egy sikeres fogyókúrához, testünk karcsúsodásához, a testi-lelki harmónia eléréséhez nem koplalásra, önsanyargatásra van szükségünk, hanem megfelelő étrend kialakítására, gondolkodásunk átformálására.

Ennek egyik nagyon fontos pillére a méregtelenítés. Ez nemcsak a máj és a vesék méregtelenítését jelenti (teákkal), hanem a sejtek, kötőszövetek méregtelenítését is. Ahhoz, hogy a súlyvesztés, testünk szépülése meginduljon, először a felesleges toxinokat, méreganyagokat, "megkötött" vizet kell a sejtekből, szövetekből eltávolítani. Ezek a felesleges anyagok nemcsak gátolják a zsírsejtek lebomlását, hanem további méreganyagokat és még több zsírsejtet kötnek meg. Így nemcsak a zsírpárnánk növekszik, hanem bőrünk állaga is romlik, petyhüdtté, narancsbőrössé válik. A továbbiakban két kezelési eljárást ajánlunk a figyelmükbe, amelyek segítségével nemcsak hogy fogyhat, karcsúsodhat, hanem közérzete is jobbá válik, fittebbnek érezheti magát.

Karcsúsító testpakolás

Ez olyan eljárás, amelynek során célzottan onnan fogy, ahonnan szeretné: a "problémás" részekről, combról, fenékről és a hasról. Ezt a kezelésünket személyre szabottan állítjuk össze, azaz különböző természetes anyagokat tartalmazó krémeket, olajokat keverünk össze az egyén problémájához igazítva. Tehát: nemcsak fogyasztunk, hanem ezzel párhuzamosan kezeljük magát a bőrt is: a laza, petyhüdt kötőszövetet, striát és a nők nagy ellenségét, a narancsbőrt is. Ezt a kezelési eljárást csak kúraszerűen ajánljuk, egyéntől függően 10-20 alkalommal.
A kezelés során alkalmazott krémek, olajok, valamint a térdtől vállig alkalmazott fóliázási eljárás serkenti a nyirokrendszer működését, amit még fokozhatunk megfelelő mennyiségű víz elfogyasztásával is. Így ennél a kezelésünknél is nagy szerep jut a méregtelenítésnek, valamint hangsúlyt helyezünk arra is, hogy a kezelés során alkalmazott termékek csak természetes anyagokat tartalmazzanak.

Lényeges eleme ennek az eljárásnak, hogy a kezelések során termoaktív folyamat játszódik le. A bőrre felvitt, bemasszírozott krémek, olajok hatására a bőrfelszínen erőteljes bőrpír képződik, elvonva a hőt a mélyebb kötőszöveti rétegekből. Ekkor kapcsolódik be a szervezet védekezőmechanizmusa. A felsőbb rétegek (méreganyagok, zsír) "elégetésével" egyenlíti ki a hőmérséklet-különbséget. Természetesen ez teljesen fájdalommentes, kellemes eljárás, amely közben pihenhet, regenerálódhat.

Kontúrfáslizás

Ez olyan fáslizási eljárás - mint már a neve is mutatja - ami méretet, térfogatot csökkent, már az első kezelés után érezhetővé, láthatóvá válik a karcsúsodás, bőrének szépülése, közérzetének javulása. Egy kezelés során általában 15-30 cm-t veszít összességében a térfogatából. A harmadik kezelés befejezése után - az utasítások betartásával - akár egy ruhaméretet is csökkenhet, de az sem kizárt, hogy többet!

A térfogat csökkenése mellett ez a kezelés tökéletesen méregteleníti a mélyebb kötőszöveti rétegeket is, amitől közérzete is rohamosan javul. De ajánljuk ezt a kezelést bőrproblémákkal, ízületi problémákkal küzdő embereknek is. A kezelés lényege: az ozmózis, melynek során nyomóerő hatására (fáslizás) a sejtfalakon áthatol ez a speciális hatóanyag (amibe a fáslik be vannak áztatva), és onnan "kiszívja" a felesleges méreganyagokat, folyadékot. Innét a salakanyagok a nyirokrendszerbe kerülnek, ahonnét természetes úton kiürülnek.

Ezt a kezelést - korra, nemre való tekintet nélkül - ajánljuk mindazoknak, akik a fogyás mellett nagy hangsúlyt helyeznek szervezetük méregtelenítésére is!


Horváthné Döme Erika gyógy- és
sportmasszőr, testkozmetikus

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játsszon és nyerjen CD-t gyermekének!

Játsszon és nyerje meg gyermekének a Gyerekkarácsony EXTRA című CD-t! Csupán egy kérdésre kell jól… Tovább olvasom