Melecs

2020.05.28. 14:01

Melecs – Sok éve az elektronikai ágazat megbízható fejlesztője és gyártója

A Melecs gyökerei a Siemens AG-hez nyúlnak vissza. A Melecs a három tulajdonos – Friedrich Pressl, Ernst Mayrhofer és Bernhard Pulferer – általi kivásárlással alakult 2009-ben.

kisalfold.hu

Azóta számos nemzetközi üzleti partnerünknek nyújtunk megbízható fejlesztési és gyártási szolgáltatásokat. Ez idő alatt a vezető ipari elektronikai vállalatok, az autóipari beszállítók, valamint a háztartási gépek és a kommunikációs terminálok gyártóinak preferált beszállítóivá váltunk.

A cég székhelyén és a siegendorfi (Ausztria) telephelyén kívül a Melecs EWS-nek két további telephelye van Ausztriában: az ipari alkalmazások területén szakosodott lenzingi fejlesztési és gyártási helyszín, valamint a bécsi helyszín, ahol az egész K + F – a fennmaradó üzleti egységek részlege – található.

2011-ben a Melecs bővítette és megnyitotta az elektronikai gyárát, beleértve a tesztelő-, illetve validálóközpontot Magyarországon, Győrben. A globális ügyfelek regionális támogatása érdekében a Melecs rendelkezik telephellyel Kínában, Wuxiban, és 2018 óta működik Mexikóban, Querétaróban is. Továbbá 2018 tavaszán a Melecs megnyitotta a saját értékesítési és mérnöki irodáját Michiganben, Auburn Hillsben.

A magas automatizáltsági szintű győri elektronikai gyártósorokon közepes és nagy darabszámú nyomtatott áramköri kártyák összeszerelése és elektronikai eszközök gyártása folyik. Az EWG 4.000 m² területen gyárt termékeket az autóipar, a világítástechnika és a háztartási gépek számára. Az általunk alkalmazott technológiák széles körűek: az SMT-gyártósorok mellett axiális, radiális és egyéb THT beültetőgépekkel dolgozunk, szelektív és teljes felületű lakkozási technológiákat alkalmazunk, az előállított termékeket pedig egyedi funkcionális és ICT-áramköri tesztberendezéseken teszteljük. Jelenleg a vállalatunknál közel 500 fő dolgozik, 320 fő direkt dolgozó és 180 fő indirekt állományú – ők a támogatóosztályokon (karbantartás, mérnökség, IT, logisztika, stratégiai beszerzés, pénzügy, minőségbiztosítás, HR, projektiroda) erősítik a Melecs csapatát.

Állásajánlat

A folyamatos technológiai fejlődés biztosítása érdekében a Melecs EWS GmbH magyarországi fióktelepére, a Győri Ipari Parkban lévő telephelyünkre operátorokat keresünk 3 műszakba. Könnyű fizikai állómunka, amely hölgyek számára ideális.

Ha érdekli a pozíció, keressen minket bátran az alábbi elérhetőségeken:

+36-96/510-013 vagy +36-70/934-7528

Várjuk Melecs-szívvel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában