Hirdetés

2021.12.05. 08:00

Leier FIT-WELL Club: csúcstechnológia segíti a sportolást

Akár egy kellemes wellness-központ, olyan hangulatot áraszt a frissen megnyílt Leier FIT-WELL Club, ahol a szolgáltatások, a környezet és a technikai háttér egyaránt ötcsillagos.

Forrás: Leier FIT-Well

Már a bejáratnál különleges hangulat fogad Szauter utcai BMW-szalon oldalában november elején megnyílt Leier FIT-WELL Clubban: barátságos lounge, természetes fa dekoráció és sok zöld növény gondoskodik arról, hogy ne egy szokványos edzőteremben érezzük magunkat. Az érzés a fenti szinten is folytatódik, ahol hatalmas ablakok – 270 fokos a panoráma –, az edzőgépek között bambusz pihenőszékek fogadnak. Mindez tükrözi azt a minőséget, amely a terem minden részletében megjelenik, a szakmai színvonaltól az exkluzív környezetig, 1700 négyzetméteren. Sőt: nem egyszerűen egy fitneszteremről van szó: a mottó a „Be fit, feel well!” – azaz „Légy fitt és érezd jól magad!” -, azaz itt tényleg élmény a sportolás. A gyakorlatok közben például nézhetjük a Netflix vagy az HBO Go műsorait, a tetőteraszon pedig zöldtető fokozza a természetközeliséget.

Minden mozgás személyre szabott

A Leier új, exkluzív fitneszterme nemcsak Győrben és környékén, hanem országos szinten is egyedülálló; elég, ha csak a felszereltségét nézzük.

Fotó: Leier FIT-Well

Európa egyik vezető gyártója, a Technogym legmodernebb fitneszgépeit használjuk, több mint 100 fajtát. Hajlított felületű, motor nélküli futópadunk például tökéletesen leköveti a láb mozgását, így hatékonyabb és komfortosabb rajta a mozgás – mondja Tálos Gergő, a Leier FIT-WELL Club szakmai vezetője.

– Igazi különlegesség az a kilenc állomásos gépsor, amelyen az egész testet megmozgató funkcionális köredzés végezhető. A 27 perc alatt 45 másodpercet tölt a vendég egy-egy gépen, majd 30 másodperc pihenés után jön a következő állomás. Méghozzá teljesen személyre szabott gyakorlatsorral, az első beállítások után ugyanis, amikor megállapítjuk a vendég mozgástartományát és terhelhetőségét, a rendszer automatikusan az egyéni paramétereknek megfelelően állítja össze a gyakorlatsort. Öt nehézségi, terhelési szint közül lehet választani, így mindenki saját magához mérten, a saját tempójában fejlődhet – magyarázza az edző.

Fotó: Leier FIT-Well

A fitneszgépek rendszere teljes személyre szabottságot tesz lehetővé: saját applikációjuk kapcsolódik az összes géphez, így a céljainkhoz és adottságainkhoz igazíthatjuk az edzéseinket, így az app szinte személyi edzőként működik. Ha ez nem lenne elég, a klubban 13 szakképzett edző segíti céljaink elérését, legyen az a fogyás, formálódás, vagy izomépítés. Sőt, csoportos ABS, azaz Active Body System órán is részt vehetünk.

Testkép 3D-ben

Az edzések eredményének pontos mérésére szolgál a különleges Body Scanner, amely egyedülállóan pontos 3D-s képet alkot az emberi testről, milliméter pontosan mérve az olyan fontos paramétereket, mint a combkörfogat vagy a bicepsz vastagsága. Így pontosan követhető az edzések hatása, és ha szükséges, az adatok fényében változtatható az edzésterv.

A hab a tortán az épület tetején lévő panorámás tetőterasz, amely valójában egy kültéri fitneszpark. Itt akár télen is végezhetők a népszerű saját testsúlyos gyakorlatok – s milyen jól esik utána beülni a meleg szaunába! A földszinten ugyanis tízszemélyes finn- és kétszemélyes infraszauna segít az ellazulásban és az immunrendszer további erősítésében. Edzés után jól esik néhány tápláló falat és frissítő korty is; a lounge-ban frissen facsart narancslé, vegán desszertek és saláták kínálják magukat, míg a sietve távozó vendégeket a shake-automata szolgálja ki.

Fotó: Leier FIT-Well

Ahány ember, annyiféle igény és lehetőség, ezért a a Leier FIT-WELL Club változatos bérleteket kínál a sportolni vágyó vendégeknek. Míg a Basic csomag a havi korlátlan teremhasználatot tartalmazza, a Bronz, Silver és Gold csomagokban már olyan extrák is vannak, mint a VIP parkoló használata, a szaunaszeánsz, vagy a havi egyszeri autómosás. (X)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában