Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Látogatás egy mosonmagyaróvári rendelőben

Szalay Ivettet, a Diamant Dent ügyvezető igazgatóját kérdeztük a fogászatról, szolgáltatásaikról.

Milyen módszerekkel dolgoznak a kezelések során?

Fogászati klinikáinkon nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra, az implantológiára illetve a fogszabályozásra, mely által a biztonság és minőség az egész család számára egy helyen elérhető.

A legmodernebb fogászati eljárásokat, módszereket alkalmazzuk és a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk.

Fogegészségügyi Intézetünk a legmodernebb 3D-s röntgen-diagnosztikai berendezéssel, illetve technikai eszközökkel áll pácienseink rendelkezésre. 2009 márciusa óta rendelkezésünkre áll a legújabb technológia, a 3 dimenziós DIGITÁLIS Picasso Trio CBCT műszer. Az implantáció még biztonságosabb kivitelezése érdekében, és a műtét pontos megtervezéséhez elengedhetetlen az úgynevezett rétegfelvétel, amely kizárólag ezzel a háromdimenziós Picasso digitális röntgenberendezéssel végezhető el.A fogászati beavatkozásokon belük egyik fő tevékenységünk a szájsebészet és az implantológia.
A mai modern szájsebészeti, implantólogiai műtétek teljesen fájdalommentes, ambuláns beavatkozások. Az általunk használt, és elismert implantációs rendszer alkalmazásával funkcionálisan és esztétikailag is kifogástalan fogpótlás készíthető el, amely megkönnyíti pácienseink mindennapjait. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező implantológusaink és szájsebész munkatársunk a legkiválóbb minőségű német és amerikai gyártmányú implantátumokat felhasználva végzik a kezeléseket, melynek sikerére hosszú távú garanciát vállalunk. A garancia alapja a szakembereink által elvégzett több tízezer sikeres szájsebészeti beavatkozás.

Kimagasló laboratóriumi hátterünknek köszönhetően kezeléseinket garancia biztosításával, rövid határidővel végezzük. A stressz oldásában is gyakorlott orvosaink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy pácienseink lehetőleg ne érezzenek fájdalmat a kezelések alatt.

Az esztétikai kezeléseken belül meg kell említenünk a Remewhite fogfehérítő eljárásunkat, mely jelenleg az egyik legelismertebb és leghatásosabb fogfehérítő eljárás, ami a fogzománc kímélésével nyújtja a lehető legjobb eredményt. A kezelés - mely egy negyedórás szájhigiéniai előkezelést igényel - háromszor 20 percből áll. A beavatkozás után a fogak színében 5-10 árnyalatnyi javulás figyelhető meg.


Hol és mikor érdeklődhetnek a szolgáltatásokról?

Minden kedves páciensünket szeretettel várjuk személyesen Mosonmagyaróváron a Régi Vámháztér 11-ben , illetve a Fecske u.20-ban. Bejelentkezés a 96- 579-067 -es telefonszámon vagy e-mailben (info@diamantdent.hu ) történhet. A kezelésekről bővebb információt a Diamant-Dent honlapján olvashat: www.diamantdent.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hien, a jótékonykodó tini-Megasztár - Videó

Győr - A Megasztárból ismert soproni Hien, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Vanish országos… Tovább olvasom