Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Kisalföld DVD-melléklettel, csak 199 Ft!

Kolumbusz, a felfedező - Vegyen egy Kisalföldet csütörtökön (02. 14.) az újságárusoknál, és a Kolumbusz, a felfedező címu DVD-t találja a lapban!
115 perces kalandfilm Catherine Zeta-Jones, Marlon Brando, Tom Selleck és Benicio Del Toro főszereplésével. Kolumbusz Kristóf, a genovai kereskedő elképesztő ötlettel áll a spanyol királyi pár elé, hogy tervéhez pénzt és támogatást szerezzen. Ókori térképekre és csillagászati eredményekre hivatkozva azt állítja, hogy nyugat felé hajózva elérheti Indiát – úgy, hogy megkerüli a Földet.


Ha a szokatlan história nem is, de a hatalmas nyereséggel kecsegtető út álomképe azonban épp elég az uralkodói párnak, így Kolumbusz engedélyt és pénzt kap a legénység toborzására, a felszerelés és a hajók beszerzésére. A bátor felfedező, akinek minden lépését figyelik az inkvizítorok, hamarosan 3 hajó, a Nina, a Pinta és a legendás Santa Maria fedélzetén vág neki az utazásnak.

Gyűjtse Ön is a csütörtökönként megjelenő DVD-filmeket!
A Kolumbusz, a felfedező címu DVD csak a Kisalföld február 14-i újságárus példányaiban jelenik meg.

(Ez a számunk február 17-ig, vasárnapig vagy a készlet erejéig vásárolható meg az újságárusoknál.)

Olvasóink írták

 • 4. -krisztina- 2008. február 14. 14:02
  „Tisztelt Szerkesztőség!
  Egyetértek Kozák úr véleményével,miszerint az előfizetők miért nem részesülnek a mellékletből???
  Én is megvettem a mai számot,annak ellenére,hogy én is előfizető vagyok.Ha ezt kell csinálnom az összes számnál,akkor az havi szinten 800ft többletkiadás plusz a havi előfizetési díj.Így nem fogja megérni az előfizetés....
  Azzal is egyetértek,hogy a minősége hagy némi kívánnivalót maga után :(”
 • 3. mary 2008. február 14. 11:25
  „Tisztelt Szerkesztőség!
  Inkább legyen drágább, de normális minőségű, mert ez a hang élvezhetetlenné teszi! Jövő héten még teszek egy próbát, aztán részemről ennyi. Hozzáteszem márkás lejátszónk van.”
 • 2. kozak.sandor 2008. február 14. 11:19
  „T. szerkesztőség. Csalódott vagyok, ami lehet, hogy nem az Önök hibája. A soproni 6-os postán szerettem volna vásárolni egy mai, csütörtöki lapot, a DVD melléklet miatt, annak ellenére, hogy előfizető vagyok. 10 óra után sajnos már nem kaptam. A postás kisasszony szerint, nyitás után már elfogyott. Nyilván nem rendeltek a szokásosnál több példányt. Ezért azonban nem fogom körbejárni a fél várost, hogy kapjak egy újságot. Azért elgondolkoztató, hogy (többek véleményét is tolmácsolva) az előfizetők nem érnek annyit Önöknek, hogy ezt a plusz szolgáltatást, mi is megkapjuk? Én például több mint 40 éve előfizetőjük vagyok. Ezt bizonyára nem tudom papíron bizonyítani, hiszen akkor nem volt még számítógépes nyilvántartás, és ennél kevesebb időről van adat. Ez akkor is így van. Nem a pénz miatt, a gesztus miatt van az észrevételem, észrevételünk. Jár nekem olyan újság, ami havonta több mint 1000 Ft. és náluk például a régi előfizetők is megkapják azt a többlet szolgáltatást, amit az eseti megvásárlók is megkapnak. Remélem, hogy átgondolják ezt a döntésüket, és a z előfizetők számára is kedvező döntést hoznak.
  Tisztelettel egy előfizetőjük:
  Kozák Sándor
  9400 Sopron, Avar u. 13.
  Előfizetői kód:110987”
 • 1. samu 2008. február 14. 06:05
  „Hááát tudom ennyi pénzért ne várjon sokat az ember.De ilyen papírvékony korongot nem láttam még.Hosszúéletű így nem lesz....mindezek ellenére köszönöm.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

16. Barokk Bál Győrben február 2-án

Talán ennyi idő után már mondhatjuk hagyományosnak ezt a különleges bált, ahol hangosítás nélküli … Tovább olvasom