Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Készüljön fel élete legszebb napjára! - 25. Esküvői Kiállítás: január 19-20.

Közel negyven szolgáltató képviselteti magát a 25. Esküvői Kiállításon a győri Zichy-palotában, a rendezvényhelyszínektől a ruhakölcsönzőkig.
Esküvőt szervezni nem kis feladat, hiszen rengeteg apró részletet kell összehangolni, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. Mi legyen a helyszín? Milyen legyen a ruha, a torta, a meghívó? Számos döntést kell meghozni, s ehhez természetesen mérlegelni a különböző ajánlatokat. Ebben segít a 25. Esküvői Kiállítás, amely egy helyen mutatja be a szolgáltatók ajánlatait, kínálatát, sok nyűgöt levéve a házasulandók válláról.  
Esküvői Kiállítás: január 19-20.
Az ingyenes rendezvényen idén közel 40 szolgáltató képviselteti magát személyesen, és többen szórólappal jelennek meg a Zichy-palota házasságkötő termeiben rendezett kiállításon. A kínálat szerteágazó: éttermek, esküvőimeghívó-készítők, esküvőszervezők, ceremóniamesterek, menyasszonyiruha-kölcsönzők, vőfélyek, cukrászdák, férfiszabászatok, fotósok, virágkötők, dekoratőrök várják a látogatókat. Sőt, az anyakönyvi hivatalban a kiállítás ideje alatt akár esküvői időpontot is foglalhatnak!
 
A párok a kiállítás ideje alatt bejárhatják a Zichy-palota házasságkötő termeit, ahova az ország minden részéről érkeznek házasulandók, hogy itt mondják ki a boldogító igent. Az épület freskós termeivel, szalonjellegű berendezésével exkluzív helyszínt kínál a polgári szertartásokhoz, tavaly 654-en fogadtak itt örök hűséget egymásnak. A Zichy-palota esküvőszervezői mindent megtesznek a zökkenőmentes és felejthetetlen házasságkötés lebonyolításáért – várják a párokat az Esküvői Kiállításon is! 
(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 2019. évi fontosabb adóváltozások - Vállalkozói kisokos, különkiadás

A 2019. évi fontosabb adóváltozások - Vállalkozói kisokos, különkiadás
Tovább olvasom