Szponzorált tartalom

2020.06.09. 00:00

Káprázatos dunai panorámával megáldott új építésű ingatlanok Budapesten

Előfordul, hogy vidékiként a fővárosban tervezünk tovább munka, iskola vagy családi okok miatt. A kisvárosok és falvak nyugodt hangulatát nehezebb megeleveníteni a zajos, pörgős Budapesten.

Madárcsicsergés, természetközelség, esetleg vízpart, ezek mind olyan dolgok, amiket hiányolhatunk a régi jól megszokott életünkből. Hála az állandóan fejlődő és újabbnál újabb projektekkel előálló lakóparkoknak, ma már rengeteg lehetőségünk van arra, hogy számunkra a legmegfelelőbb lakásba vagy házba költözzünk be. Úgy, hogy az előbb említett kritériumoknak vagy továbbiaknak is megfeleljen.

A kisvárosi életérzést vajon bele tudjuk csempészni a pezsgő fővárosi kerületekbe is?

A válaszunk egyértelműen igen! Több ingatlankivitelező szerette volna megőrizni a természeti adottságát, és ez által lakóparkjaikat a Duna lenyűgöző közvetlen környezetébe álmodták bele. Hangulatos esti borozások a nagy erkélyen, hatalmas séták a part menti sétányokon, jógázás a szabadban vagy a gyermekkel játszóterezés a természet lágy ölén? A Duna-part közelsége mindezekre megoldást jelenthet, és remek kikapcsolódást nyújthat azoknak, akik a szabadban pihennének vagy sportolnának. Az ujotthon.hu-n találtunk néhány új építésű ingatlant, melyekben akár a Duna-part adta lehetőségeket is kiélvezhetjük.

Sokat számít az, hogy hosszú távon hogyan és milyen módon tudjuk megőrizni az egészségünket. A vízpartnak és a környezetében elterülő fás résznek és a folyamatos fotoszintetizálásnak köszönhetően a levegő légszennyezettsége minimálisra redukálódik. Ezáltal frissebb levegőt lélegezhetünk be Budapesten is. Itt elfelejthetjük a kipufogógázt, a szmogot és a kellemetlen gyárak által kibocsájtott füstöt is. Pont úgy, ahogyan eddig azt megszoktuk a vidéki életünkben.

Kajakozás a Dunán vagy romantikus naplemente tücsökciripelésben?

A Cordia év elején adta át a Marina Life lakóparkot, ami csak pár perces sétára található a folyótól. Tágas terekkel, parkosított belső udvarral és kiváló közlekedési infrastruktúrával várja leendő új lakóit. Kerékpárút, hajózási útvonal, metró és buszmegálló biztosítja az ingázási lehetőségeket. Befektetőknek is kiváló vétel lehet a dinamikusan fejlődő XIII. kerületben új építésű ingatlanba fektetni, mely a kényelmet, az innovációt és a dunai panorámát ötvözi.

Legyél fiatal, fiatalos vagy vízi sportokat imádó, a következő lakóparkban mind a három dolgot megtalálhatod.

A XIII. kerületi Dagály utcában megépült Dagály Residence lakópark törekedett arra, hogy beleolvadjon a kerület lendületes kompozíciójába. Új építésű ingatlanjai kulcsrakészen kerültek átadásra. Garzonlakástól a nagy erkélyes, budai hegyre néző panorámás penthouse lakásig szemezhetünk a kínálattal. Talán ennek is köszönhetően kelt már el a lakások 90%-a. A fennmaradó kínálatban is találhatunk még szép számmal új építésű ingatlant, ugyanis 140 lakás került kialakításra. Uszoda, termálfürdő, strand és a Dagály úszókomplexum közelsége teszi még szimpatikusabbá a lakóparkot.

A fővárosban is lehetőségünk van élvezni a természet lágy ölét úgy, hogy közben a belvárosi pezsgés közelségéről sem kell lemondanunk. Az ujotthon.hu szerint a legnagyobb kínálat a belvárosban van, de a külvárosokban is szép számmal találni eladó új építésű ingatlant. Naprakész információkkal, stabil segítséggel várja a böngészni vágyókat a 134 darab budapesti projektet tartalmazó oldal.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában