Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Ingyen tesztelhették a résztvevők a NASA által kifejlesztett gyógymódot

Egészség másképp! Egyre többen ismerik fel az alternatív gyógymódok jelentőségét, akik egy országos rendezvénysorozat keretén belül tájékozódhatnak a legújabb fejlesztésekről.


Az Impulser Hungary Group által szervezett országos Impulser Egészségnap sorozaton a konzulensek a különféle problémákról és azok alternatív megoldásairól tartanak előadásokat.

Pataki Sándorné győri olvasónk is részt vett egy ilyen konzultáción, majd néhány nappal később megcsörrent a telefonja. Az Impulser csoporttól hívták és közölték vele: megnyerte a Full HD plazma TV-t, és át is veheti az ügyfélszolgálaton. Patakiékon kívül még Somogyi Gézáné is nyert megyénkből egy 6 napos kétszemélyes párizsi kirándulást. A többi nyertes az ország különböző pontjairól érkezett: Budapesttől Debrecenig.

Az Impulser Egészségnapon az érdeklődők egy  kérdőívet töltenek ki, melyben az egészségügyi gondjaikról nyilatkoznak: szerződött orvossal is  konzultálhatnak erről, ha szükséges. Helyben ingyenes vérnyomás- és véroxigénszint-mérésére kerül sor, megállapítják a testtömeg-indexet és a testzsírt is. Több helyen természetgyógyászok is segítik a tájékoztatást. Az Impulser Egészségnap résztvevői tesztelhetnek több készüléket,  például az Impulser pulzáló mágnesterápiát, ami alternatív megoldást kínál több egészségügyi gondokra.

A rendezvény szervezői végighallgatják a résztvevők egészségügyi problémáit, s megpróbálnak  segíteni. A háttérben egy professzionális csapat dolgozik  az egészségügyi kérdések megoldásán. Nem minden esetben adnak azonnal  választ a kérdésekre, akadnak, akik a konzultációkat követően írásban kapják meg azokat. Az Impulser Egészségnapokon résztvevőktől pozitív tapasztalatokat hallunk. A cégcsoportnak két állandó egészségközpontja is működik.

A legtöbb érdeklődő 40-60 év  körüli, akik szívesen tájékozódnak a komplementer megoldásokról, mivel gyakran szív- és érrendszeri, valamint keringési betegségekről számolnak be. Gyakori az érszűkület, a magas vérnyomás, a cukorbetegség is. Van olyan páciens is, akit szinte a műtőasztalról mentettek meg, ahol amputálni akarták jobb lábát, de az Impulsernek hála, ma már bot nélkül jár.
Az Impulser csoport megoldást javasol a hozzájuk fordulóknak, s  eszközöket is tesztelhetnek a résztvevők. A visszajelzésekből kitűnik,  hogy nagyon magas elégedettségi mutatóval dolgoznak, ügyfeleikkel folyamatos a kapcsolatuk. Csupán néhány az általuk  küldött észrevételekből: "megszűnt az alvászavarom", "kevesebbet kell szednem a vérnyomás-gyógyszeremből", "elmúlt az ízületi  fájdalmam". Ezek a rendezvények a konkrét ismeretterjesztésen, egészségi állapotfelmérésen túl további járulékos eredményt is hoznak az érdeklődők számára: elidegenedő világunkban összehozza a közel azonos problémákkal, gondokkal küzdő embereket, akik a program közvetlen, kötetlen légkörében egymástól is választ kaphatnak kérdéseikre, megoszthatják egymás között tapasztalataikat, és közösségteremtő hatással is bírnak.

Az Impulser pulzáló mágnes-terápiás készüléket használók elégedettségi szintje kiemelkedően magas. Visszajelzésekből és mérésekből ismert adatok alapján a készülék használóinak többsége szív- és érrendszeri panaszokkal küzd, de érszűkületre jellemző válaszokat is jelentős mértékben adtak. Mivel az impulseres készülék leginkább ezeket a betegségeket és tüneteket orvosolja, így elképesztően magas pozitív visszajelzés érkezik.

"Melegebb a lábam, jobb a közérzetem. Csökkent a mellkasi szorítás, a légszomj megszűnt… Nem vagyok olyan fáradt, jobb a gondolkodásom."
Csapó József, Gyomaendrőd

"Feleségemnek 160/100-as vérnyomása volt, mióta a készüléket használja, 137/89-es lett. A lábaim nagyon fájtak, napi háromszori használattal a fájdalom megszűnt. A feleségem hideg lábai már csaknem egészében melegek lettek. A mellkasi szorítás nálam és a feleségemnél is elmúlt. A készülék után sokkal többet bírok dolgozni. A jobb fülemet műtötték, de a fülzúgásom a műtét után sem múlt el. A készülék használata óta a felére csökkent. Édesanyám 85 éves. Mióta a készüléket használja, az egész éjszakát átalussza. A feleségem ujjaiból a zsibbadás eltűnt." Bagarus Sándor, Celldömölk

"Megszűnt a fáradtság, feszülés. Éjszaka jobban alszom. Fáradékonyság, koncentrációs zavarok terén egyértelmű a javulás. Lányom több éve tartó fülzúgása enyhült. Esti használat után nyugodtabb az alvás. Feleségem és fiam derék-, illetve csípőfájdalma enyhült és elmúlt." Derekas László, Salgótarján

"A vérnyomás beállt a normál szintre, nem ingadozik. Értágítót és vízhajtót nem kell szednem. Érszűkület miatt az alsó lábszáram 200 m után begörcsölt, most 4–500 métert is megyek. A hideg lábfej a készülék hatására érezhetően javult. A mellkasi szorítás és légszomj megszűnt. A fülzúgás erősen javult, kevésbé zavaró." Mátrai László, Budapest


dr. Schéder Ákos főorvos már több mint 10 éve dolgozik a pulzáló mágnesterápiával:

"A pulzáló mágnesterápia lényege nem maga a mágneses erősség, hanem a pulzálás. Egy ilyen készüléknél a pulzálás intenzitását tudjuk változtatni, különböző betegségeknél különböző frekvencián fejti ki a leginkább optimális hatást. Ez egy teljesen fájdalommentes kezelés, amit kúraszerűen, rendszeres használat mellett ajánlok.

Mellékhatás nélkül egyetlen gyógyszer sem képes arra, amire ez a készülék: az összetapadt vörösvérsejteket szétválasztja, javítja a keringést, elindítja újra azokban az erekben az áramlást, amelyek már szinte elhaltak. Ezáltal nem csak a tüneteket tudjuk elfedni, hanem akár gyógyítani is tudjuk betegségeinket.

Ez a készülék ott hat, ahol kell, amire szinte semmi más nem képes: sejtjeink szintjén. Érszűkület, magas vérnyomás, zöld hályog, migrén… csak pár betegség a leggyakoriabbak közül, amelyeknél a pulzáló mágnesterápia eredményesnek bizonyul, olyannyira, hogy betegeink java a gyógyszereit is elhagyhatta, de volt, akinek a lábát, vagy az életét mentettük meg."
Dr. Schréder Ákos főorvos
Dr. Schéder Ákos főorvos

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigetköz gyöngyszeme: Lipóti Termál -és Élményfürdő

A Szigetköz szívében búvik meg a Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett Lipóti Termál -és Élményfürdő,… Tovább olvasom