Kisalföld logö

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Ingatlanbefektetés a Városréten

A határ közeli ingatlan vásárlási lehetőségekkel már sokan éltek Győr – Moson - Sopron megyében. A Szlovákiában élők mind többen vásárolnak ingatlant Magyarországon. Továbbá a jelen gazdasági helyzet tovább kedvez a Szlovákiából érkező vásárlóknak.

A közelgő változásokat azonban érdemes figyelni. Azoknak, akikben felmerült a szándék ingatlanvásárlásra tudniuk kell, hogy a 25%-ra történő áfa emelés július 1-re várható.

Érdemes figyelni az euro és forint árfolyamváltozást. Valamelyest erősödött a forint az euróban kapott fizetés azonban még mindig jelentős előnyt jelent és kedvezőbb befektetési lehetőséget teremt. A jelenlegi árfolyam még mindig jóval kedvezőbb vásárlási árat eredményez.

Ezekhez a kedvező feltételekhez adódik az a tény, hogy a határ menti ingatlan árkülönbség a magyar áraknak kedvez. Győrben a Duna partján elhelyezkedő Városréten is több Szlovákiából érkező ingatlantulajdonos van már.A Szlovákiából érkező érdeklődőknek azonos feltételekkel kínálja ingatlanjait a a Városrétet beruházó Engel Csoport. Általános kérdés a hitelezés megoldhatósága, melyről tudni kell, hogy a projektet finanszírozó bank külföldi vásárlóknak is kínál hitelt. Azonban a Városrét más a vevő által kiválasztott pénzintézet finanszírozásától sem zárkózik el.

Érdemes körbenézni Győr ezen részén. Egy modern, kulturált belvárosi új városrész van kialakulóban.

Kulcsrakész magas minőségi színvonalú lakások már 274.000Ft/m2 ártól elérhetők, melyek tartalmazzák már a konyhabútort és a beépített konyhai elektromos készülékeket is. Mintaképpen egy kettő szoba + nappalis lakás 19,2 M forint.

Info blokk:
- Átadott épületek: Amarillisz Kert, Tulipán Ház
- Idén átadásra kerülő épület: Dália Palota
- A már átadott területen kialakításra került a közúthálózat és a közvilágítás.
- A Városrét kiváló befektetés, közel a főiskola és az egyetem
- A Városréten, a projektet finanszírozó pénzintézet az átlagosnál alacsonyabb önerővel is elindítja az ingatlanvásárlást.
- Az ingatlanok egy része azonnal beköltözhető.
- A Városrét ingatlanárai tartalmazzák az ügyvédi és közműfejlesztési költségeket.
- A Városrét új építésű ingatlanjai 15 millió forint értékhatárig illetékmentesen vásárolhatóak meg.
- A Városréten a lakások központi gázfűtéses rendszerűek, a lakásban a fűtés egyedileg szabályozható és mérhető.

Hívja most a 06-96-625-000-ás telefonszámot vagy látogasson el honlapunkra a www.varosret.hu oldalra vagy az Árkád mellett található irodánkba.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keresd meg az 5 különbséget! (2. játékforduló)

Játsszon a VOGUE CAFE – val és nyerje meg a napi ajándékokat! Hetente 5-5 db különbséget… Tovább olvasom