Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

Hűségprogram: Kellemes meglepetés előfizetőinknek

Győr-Moson-Sopron - Ahogy reméltük, igazán sikert aratott, kellemes meglepetést szerzett előfizetőink széles táborának a lapunk szerdai melléleteként megjelent Hűség Magazin. Nem egy napra szóló „olvasnivalót" adtunk vele.

Több mint 70 ezer előfizetőnket érinti a Kisalföld hűségprogramja, amelynek keretében olyan kártyát kaptak egy évnél régebbi előfizetőink (vagy akik vállalják, hogy legalább egy évre előfizetnek), amellyel – egyelőre – több mint négyszáz helyen juthatnak igen jelentős kedvezményhez vásárláskor, szolgáltatások igénybevételekor.

Lapunk szerdai mellékleteként adtuk ki a pontos listát tartalmazó Hűség Magazint, amely nem egy úgymond „egynapos olvasmány", hiszen érdemes naponta forgatni. Olvasóink visszajelzéseiből tudjuk: örömmel és érdeklődéssel böngészik a címlistát – amely hónapról hónapra bővülni fog.

Régi olvasónk: Pesti Istvánné már megkapta a hűségkártyát - Fotó: Krizsán Csaba
Régi olvasónk: Pesti Istvánné már megkapta a hűségkártyát - Fotó: Krizsán Csaba


– Igazán nagyon jó ötlet ez a hűségkártya – mondta el Pesti Istvánné győri olvasónk (foglalkozása magánbankár). Három éve előfizetője a Kisalföldnek, de persze nem ennyi ideje ismeri. Az előfizetést édesanyjától vette át, így hát gyakorlatilag „időtlen idők óta" olvassa a lapot. Pesti Istvánné szerint az utóbbi időben nagyon változatos lett az újság. Szívesen olvassa az egészségügyi témákról szóló cikkeket, figyelemmel kíséri azokat, amelyek a város fejlődésével foglalkoznak, különösen hasznosnak tartja az Építész magazint... Hirtelenjében nem is tud olyat mondani, amit hiányolna.

Azt még nem tudja, legelőször mire használja majd a hűségkártyát, hiszen annyira „frissen" kapta kézhez a magazint, hogy még épp csak belelapozni tudott – meg néhány mondatot beszélni róla kollégáival, akik szintén nagy érdeklődéssel böngészik. Az biztos, figyelni fogja, hol, milyen akciók vannak, különösen a gyerekek számára. Három unokája van, egy hatéves meg egy kétéves ikerpár. Megjegyzi: munkája mellett ugyan arra nem nagyon van ideje, hogy az újság rejtvényeit fejtse, de az akciókat mindig megnézi.

Babics Domonkos pedig hamarosan átveheti hűségkártyáját. Fotók: Krizsán Csaba
Babics Domonkos pedig hamarosan átveheti a kártyát. Fotók: Krizsán Csaba


A nyugdíjas Babics Domonkos azóta előfizetője a Kisalföldnek, mióta a megyébe, Győrbe költözött. Az sem mostanában volt már: 1976-ban. Családjában szeretik az újságot. Olyannyira, hogy még a Vasárnapi Kisalföldet is az elsők között rendelték meg. Erre bizonyságul ott az ajándék bögre a polcon... Nagyon örülnek a hűségkártyának, mindenképpen használni fogják, ahol csak lehet. Egyelőre tanulmányozzák a Hűség Magazint, és egészen biztos benne, hogy találnak majd kedvükre való ajánlatot.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KINDERGÄRTNERIN

Tovább olvasom