Szponzorált tartalom

2020.06.30. 09:19

Hogyan válasszunk az esküvői idézetek közül?

A nyári hónapok sokak számára egyet jelentenek az esküvő régóta várt napjával. Ma már a vonatkozó jogi szabályozások is lehetővé teszik, hogy összegyűljön a család, és az elmúlt hónapok jelentette stresszt magunk mögött hagyva újra együtt lehessünk szeretteinkkel. Az esküvő azonban komoly előkészületeket és odafigyelést igényel, ha azt szeretnénk, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

 

Rendezvényszervező cég mellett döntesz? Vagy inkább magad járnál utána mindennek, kiélvezve a várakozással teli hónapokat és a szervezés örömét? A tapasztalatok azt mutatják, hogy még mindig sokan vannak, akik saját kezükben tudnák a szervezéssel kapcsolatos dolgokat. Ugyan gyakori, hogy a pár női tagja hajlamos túl sok időt és energiát beleölni az előkészületekbe, de végül is érthető, hiszen jó esetben egyetlen ilyen nap adódik az életben.

Vannak olyan teendők, melyek ugyan aprónak tűnhetnek, mégis sok múlhat rajtuk. Tipikusan ilyen a meghívóra kerülő esküvői idézetek közötti választás. Az irodalom legjobbjai évezredek óta fogalmazzák meg érzéseiket és gondolataikat a szerelemről, mint a sokak szerint legerősebb érzésről. Hasznos lehet segítségül hívni a költőket, írókat akkor, ha az esküvői meghívó személyre szabásáról van szó.

Személyre szabott lehetőségek

Ugyan stílus szerint minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatunk az esküvői meghívók piacán, de az érdeklődők egyedi igényei is érvényre juthatnak. Magunk választhatjuk ki, milyen betűtípussal, betűmérettel készüljön a szövegezés, de az esküvői idézetekről sem feledkezhetünk el. A korszerű technológiával és prémium alapanyagból dolgozó cégek igény szerint elhelyezik a választott idézetet a meghívón. Természetesen a döntés során nagyon fontos, hogy a szöveg mennyiségében is passzoljon a meghívó méretéhez.

S hogy melyik irodalmi nagyság alkotása mellett érdemes letenni a voksot? Vannak olyan személyek, akikkel biztosan nem lőhetünk mellé. Helen Thomson sorai sokat elárulnak arról, hogy valójában miben is rejlik a szeretet és az odaadás lényege.

„Szeretni annyi, mint vállalni a legnagyobb kockázatot.

Jövőnket és boldogságunkat adni valaki kezébe.

Engedni, hogy kétkedés nélkül bízzunk valakiben.

Elfogadni sebezhetőségünket.

Én pedig szeretlek.”

Az eskuvoimeghivok.hu csapata szerint József Attila mellett is sokan döntenek, ami nem véletlen. Az összetartozás és a másikban való felolvadás utánozhatatlan szépséggel való megfogalmazását olvashatjuk tőle.

„Szeretlek, mint anyját a gyermek,

mint mélyüket a hallgatag vermek,

szeretlek, mint a fényt a termek,

mint lángot a lélek, test a nyugalmat!

Szeretlek, mint élni szeretnek

halandók, amíg meg nem halnak.„

Jim Morrison szavakba öntött gondolata elegáns vagy akár vintage jellegű esküvők kapcsán is megállja a helyét:

„Ismerem azokat a szavakat,

amelyeket még ki sem ejtettél.

Már tudom hová tartasz,

mikor még el sem indulsz.

Tudok a féltett titkaidról,

amiket mélyen elrejtesz.

Mindent tudok rólad, kedvesem,

nem vagyok kém, csak szeretlek!”

Vendégkönyvbe, ajándék mellé is ideálisak!

A szerelmet, hűséget és az élet összekötését fókuszba helyező gondolatok akkor is remek választásnak bizonyulnak, ha esküvői jókívánságok megfogalmazásáról van szó. Egy igényes képeslapot az ajándékhoz mellékelve nemcsak az ajándékozó azonosítható be, de az irodalom nyelvén átadhatóak jókívánságok is a jövőre nézve. Válaszd ki kedveseddel együtt azt az idézetet, amely leginkább jelképezi az egymáshoz fűződő kapcsolatotokat!

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában