PR-cikk

2021.05.13. 08:00

Hogyan lehet saját strandod?

Lassan itt a nyár és ki ne szeretne belecsobbanni a hűsítő vízbe – kiváltképp, ha nem kell túl messzire mennie az élményért? Nincs is egyszerűbb annál, mint munka után – vagy a szabadságunkat töltve – kilépni a házból, s pár lépést tenni a kertünkbe, ahol ott áll egy igényeinknek megfelelő medence, s csak arra vár, hogy elmerüljünk benne!

Munkatársunktól

A győri Aqualing medenceáruházban a cég munkatársai a tervezéstől kezdve a végső felhasználásig segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a vágyainak megfelelő medencét.

A szaküzletben gyorsan felállítható medencéket, azokhoz való gépészetet, karbantartó eszközöket és vízfertőtlenítő szereket is választhatunk, valamint vizes játékokat, strandcikkeket, evezős deszkákat is vásárolhatunk.

Az itt kínált kész medencék könnyedén összerakhatók: a felállítás szerszámigénye minimális, minden háztartásban megtalálható. A medencék kínálata rendkívül széles körű: bármilyen méretben, konstrukcióban, extrákkal elérhetők.

A választékból ki kell emelni a felfújható masszázsmedencéket, melyek 40°C-ig melegítik fel a vizet, s a magas hőmérséklet mellett kellemes pezsgő élményt is biztosítanak az otthoni ellazuláshoz. – Ez kimondottan jól jön akkor, amikor hűvösre fordul az időjárás. Tűzhet forrón a nap, fújhat a szél, eshet a hó: ezekben a medencékben olyan fürdési élményben lehet részünk, mintha egy épített jakuzziban kényeztetnénk magunkat! Ráadásul az áruk sokkal kedvezőbb, mint „hagyományos” társaiké!

Az Aqualing-től különböző kiegészítőket is beszerezhetünk: felfújható játékokat vagy épp egy védőhálós, masszív felépítésű trambulint, mely jól átmozgatja gyermekünket (s külön előnye, hogy nagyon kevés helyet foglal el). A sup deszkák között is érdemes körbenézni, a széles választékban mindenki megtalálja a személyiségéhez legjobban passzolót.

Szerezz be mindent egy helyen Győr legnagyobb medenceáruházában, a Dunacenterben található Aqualing szaküzletben! A kedves, szakértő eladók mindenben segítenek, hogy a kerted élmények tárháza legyen, az otthoni nyaralás pedig fantasztikus emlék. Ha nincs kedved kimozdulni, arra is van megoldás: a webáruházukból megrendelhetsz egyben mindent, és házhoz is szállítják.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában