Patent Security

2020.07.15. 08:00

Hatékony segítség a betörők ellen

Patent: távfelügyelettel teljes körű a vagyonvédelem

Amennyiben rendelkezik már riasztórendszerrel, amely még nincs összekötve a távfelügyeleti szolgáltatással, keresse a Patent üzletkötőit!

Nyáron a járványveszély enyhülése miatt sokan lélegeznek fel, és indulnak el szabadságra. Ilyenkor üresen, felügyelet és védelem nélkül marad a lakás, a ház, az iroda. Ez sok betörő számára jelent kiváló lehetőséget arra, hogy komoly kárt okozzon.

Amennyiben rendelkezik már riasztórendszerrel, amely még nincs összekötve a távfelügyeleti szolgáltatással, keresse a Patent üzletkötőit!

A Patent segítséget nyújt azok számára, akik gondoskodni szeretnének a személyes és vagyonbiztonságukról, illetve nem szeretnék, hogy feldúlják az otthonukat a távollétükben. A biztonság igazi minőségét a távfelügyelet − akár fegyveres kivonulószolgálattal is megerősített − szolgáltatása jelentheti csak.

Még az elutazás előtt pár nappal is érdemes felhívni a Patent-központot, hogy gyors és ingyenes vagyonvédelmi tanácsokat kérjünk, amelyeket kiképzett projektmenedzserek adnak az igénylőknek a helyszínen.

A Patent szakemberei olyan útmutatásokkal is szolgálnak, amelyek megkönnyíthetik az ingatlanok védelmét, ezzel együtt megnehezíthetik a betörők dolgát, még akkor is, ha a tulajdonos végül nem lesz a cég ügyfele. A Patentnek az első az emberek biztonsága.

Kérje az ingyenes tanácsunkat: +36-30/5060-111, [email protected]

DRÁGA A RIASZTÓRENDSZER?

A Patent által telepített riasztórendszerek már telefonról is irányíthatóak. Vannak vezetékes és vezeték nélküli rendszerek is, amelyek megbízhatóan adnak jelzést a 24 órában működő diszpécserszolgálatnak. A riasztórendszerek ára kevesebb, mint egy átlagos mosógépé, és hosszú távra garantálják a biztonságot, ha kérik mellé a távfelügyeletet is.

(x)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában