Szponzorált tartalom

2020.02.22. 08:00

Győr még mindig népszerű az álláskeresők körében!

Állást keres Győr környékén? Lakóhelyet váltana, és nem tudja, melyik városban lenne érdemes letelepedni? Az otthonteremtés kapcsán kiemelt jelentőséggel bír a legtöbbek számára az, hogy milyen elhelyezkedési esélyek adódnak a választani kívánt régióban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan a főváros mellett teszik le a voksot, de igen népszerűnek számítanak azok a nagyvárosok is, melyek agglomerációja rohamosan fejlődik, ezzel növelve a munkahelyek számát.

 

Kecskeméthez hasonlóan Győr is folyamatos fejlődésen megy keresztül, egyre több üzem és létesítmény veti meg a lábát területén. A városban a nagyvárosi nyüzsgés szerelmesei éppen úgy megtalálhatják számításukat, mint azok, akik a természet közelségét szeretnék megtapasztalni. Oktatási intézményei remek lehetőségeket teremtenek a tanulni vágyóknak, ráadásul Ausztria közelsége a külföldi munkavállalásban gondolkodókat is vonzza.

Elhelyezkedés széles körben

Győr egyébként mindig is népszerű volt az álláskeresők körében, hiszen nincs olyan munkakör, amelyben ne lehetne elhelyezkedni területén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy végzettségtől függetlenül meg lehet találni azokat a munkahelyeket, melyek ideálisnak bizonyulnak. Ugyan a munkakörülményeket elsőre nem ismerhetjük, és nem tudhatjuk, milyen csapattal kell majd együtt tevékenykedni, de a jövedelmek viszont messze meghaladják a kisvárosokban és kisebb településeken elérhetőeket. A város bevásárlóközpontjai a kereskedelemben tevékenykedők kínálnak lehetőséget, autógyára pedig high-tech cégként várja a munkavállalók sokaságát. Elhelyezkedéskor a legtöbben biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a leendő lakóhely hosszú távon is munkalehetőséget biztosít majd. Az ország északnyugati régiója e téren garantáltan jó választásnak bizonyul.

Nyugati ügyfelek, vendégek hazánkban

A nagyvárosokban, mint például Győrben az egyéni vállalkozók száma is egyre növekszik. Legyen szó bármilyen szolgáltatásról is, már csak a nagy számok törvénye alapján is magasabb kereslet mutatkozik azok iránt. A tapasztalatok szerint sokan nyugati szomszédunktól is átjárnak hozzánk bizonyos szolgáltatások igénybevételére, hiszen az itthoni árak és színvonal maximálisan eleget tesznek a feléjük támasztott követelményeknek.

Online a legegyszerűbb

Az álláskeresők között a legtöbben az online lehetőségeket veszik igénybe. A Maxapro.hu nem csak az álláskeresőknek kínál kitűnő ajánlatokat, hanem azoknak is, akik saját szolgáltatásaikat szeretnék hirdetni, és vállalkozóként boldogulnának a munkapiacon. Az online apróhirdetési oldalak szűrési lehetőséget is kínálnak az internetezőknek, melynek köszönhetően azonnal rábukkanhatnak arra a munkaajánlatra, amely aktuális lehetne számukra.

Fókuszban a magabiztosság

S ha már álláskeresésről esett szó, akkor mindenképpen említést érdemel a magabiztosság. Az önbizalom nélkülözhetetlen napjainkban. A munkaerőpiacon egyértelmű a túlkínálat, nem véletlen, hogy sokan több diplomával sem találnak szakmájuknak megfelelő állást. Az, hogy mennyire tudjuk eladni magunkat, nagyrészt azon is múlik, milyen fellépéssel, hozzáállással és magabiztossággal nézünk az állásinterjú elébe. A mai világban olyan képességek is kiemelt jelentőséggel bírnak, amelyek nem oktatási intézményben tanulhatóak. Győri álláskeresés kapcsán is érdemes mindezt fókuszba helyezni.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában