Felirat Reklám Műhely

2020.02.25. 08:00

Felirat: A reklámeszközgyártás élvonalában

Az 1992-ben egyéni vállalkozásként induló, majd kft.-ként saját telephellyel, évről évre folyamatosan fejlesztett gépparkkal és tapasztalt kivitelezői csapattal rendelkező győri FELIRAT Reklám Műhely Kft. sikeres esztendőt tudhat maga mögött.

 

– Az utóbbi években olyan technológiai fejlesztéseket tudtunk megvalósítani, amellyel az elsők között léptünk a piacra. Kisebb méretű világító betűdobozokat kevesen csinálnak az országban, ők is többnyire kézi munkával. A Felirat azonban a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően immár gépesítve, CNC technológiával gyártja a világító 3D-s betűket milliméter pontossággal. Ennek köszönhetően az utóbbi egy év alatt több mint 30 százalékos forgalomnövekedést sikerült elérni – értékelte Varga Péter ügyvezető a cég idei évét.

A látványos megoldások komoly technológiai hátteret követelnek, nem beszélve a gyártáshoz szükséges magas szintű szaktudásról. A precíz és gyors munkát lehetővé tévő fejlesztést alkalmaznak, amellyel a legkifinomultabb egyedi igények is megvalósíthatók. Nem csoda, hogy egyre inkább a világító reklámok gyártása a Felirat fő profilja.

Emellett a széles formátumú nyomtatásokhoz – óriás molinók, autó- és faldekorok stb. – a legkorszerűbb 1,5 m-es nyomtatógéppel tudják garantálni a minőséget. Sok különleges munkát tudtak ez idő alatt megalkotni, mint a győri keresztút üvegbetonba ágyazott stációi, a győri Nemak Jégcsarnok világító betűdobozai és külső-belső feliratrendszerei.

Számos új vagy felújított telephely és gyártócsarnok igényes világító cégfeliratait készítették el határidőre, például az Autóforum Riegler, Auto-Pel vagy a Ssangyong Budapest és a Kravtex Credobus feliratait. A Sümegi Hotel Kapitány világító betűdobozai, a dunaújvárosi Meiser Ferroste és a csornai Eco-Solifer világító betűi is a Feliratnak köszönhetik új megvilágításukat.

Több önkormányzati és bölcsődei beruházásban is részt vettek, megannyi külső-belső dekorációs munkával tették szebbé a kisebb települések és a gyerekek környezetét. Országszerte több városban a Felirat Reklám Műhelynek köszönhetően intézmények és hivatalok tájékoztató rendszerei újultak meg. Karácsonyra „becsomagolták” a győri püspökvár tövében lévő felújításra váró épülettömböt is.

– Ügyfeleink pozitív visszajelzései, elismerései megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton haladunk, és igyekszünk mindig az elvárásaik felett kiszolgálni őket – mondta az ügyvezető.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában