PR

2019.09.13. 00:01

Esküvőkre is felkészült a Hotel Garzon Plaza

Esküvők, bálok, konferenciák rendezésére is ideális a győri Hotel Garzon Plaza most elkészült rendezvényterme. A négycsillagos szálloda már számos fronton bizonyított.

A hotel közel négy éve nyílt meg a volt Vadász-laktanya helyén, s már számos alkalommal bizonyított. Az 56 szobás szálloda elsősorban a városba látogató üzleti vendégek kedvelt célpontja, de előszeretettel szállnak meg itt a különböző hazai és nemzetközi versenyekre érkező sportolók is.

A város pezsgő sportéletének köszönhetően az utóbbiak szép számmal érkeznek; a közelmúltban tornászok, kézilabdások, frizbisek, kick-box versenyzők vették igénybe a hotel szolgáltatásait, de vendégeskedett már itt a német futballválogatott is.

Letisztult és elegáns

A négycsillagos szálloda a közelmúltban új, 100 fő befogadására alkalmas rendezvényteremmel bővült. A 140 négyzetméteres különterem új lehetőségeket nyit a leendő vendégek számára: tökéletes helyszínt kínál olyan nagy létszámú rendezvényeknek, mint az esküvők, bálok vagy éppen konferenciák. Az elegáns, letisztult rendezvényteremben minden adott a szórakozáshoz vagy az üzleti kapcsolatépítéshez: kivetítő, tánctér, na és persze a hotel saját éttermének finomságai várják a vendégeket. Emellett természetesen az eddigi, 50 fő kényelmes leültetésére alkalmas különterem is rendelkezésre áll a kisebb rendezvényekhez, akár svédasztalos, akár tányérszervizes kiszolgálással.

Sportolóknál „vizsgázott”

Az új fejlesztésnek köszönhetően immár elmondható, hogy a Hotel Garzon Plaza komplex szolgáltatásokkal várja a vendégeit. A rendezvényteremben megtartott esküvő és lagzi után például – a helyszínen lehetőség van a polgári szertartás lebonyolítására is – a távolabbról érkező vendégek kényelmesen megszállhatnak a helyszínen, kényeztethetik magukat a wellness-szolgáltatásokkal, és az egyedi igényeket is örömmel teljesítik.

Nem kis kihívás volt például a közelmúltban több válogatott sportcsapat kiszolgálása, a sportolók ugyanis számos szempontból szigorú elvárásokkal teszik próbára az őket vendégül látó szálloda stábját. Nem beszélve az élsportolók speciális étrendjéről, ami – akárcsak a glutén-, laktóz- vagy más ételérzékenység – nem okoz problémát a Hotel Garzon Plaza felkészült éttermének; ez az odafigyelés természetesen minden vendégüknek jár.

Hotel****Garzon Plaza

9024 Győr, Vasvári Pál u. 1/b

Telefon: +36-96/900-500

Mobil: +36-70/379-2950

E-mail: [email protected]

www.garzonplaza.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában