PR

2019.03.07. 01:00

Ellopták a kazánt, a szanitereket, az ablakokat, kisgépeket is

Az építkezők és a kivitelezők is biztonságban lehetnek, ha a Patentot választják!

Komoly bosszúság: az építkezésről eltűnt szinte minden értékes szerszám, beépítésre váró anyag. Az épület nem volt bezárva, nem védte riasztóberendezés, nem őrizte a területet okos kamerarendszer. Hasonló bosszúság: a szomszéd házban élőknek csak ekkor jutott eszébe, hogy kiépíttetik a riasztórendszert. Ehhez fúrni, vezetékezni kell, pedig alig fél éve költöztek be.

 

Megelőzhető az, hogy egy építkezésről eltűnjenek az értékes gépek, a már megvásárolt ajtók, ablakok, konyhai vagy fürdőszobai kisgépek?

– Igen! – mondja mosolyogva a Patent Távfelügyelet értékesítési igazgatója, Karácsonyi-Sulyok Vera.

 

Karácsonyi-Sulyok Veronika a Patent értékesítési igazgatója szerint érdemes már az építkezés megkezdésekor gondolni a vagyontárgyaik és családjuk biztonságra. Megtérülő lehet! Keressenek minket bizalommal!

Hogyan? Egy építkezés olyan nagy, aligha látható minden része.

– Egyrészt látható is lehet. A Patent által kínált kamerarendszerek nagy területeket látnak be. Ám ezt a vagyonvédelmi eszközt inkább a ház elkészülése után szereltetik be a lakossági ingatlanok esetében. Sok építő cég alakít ki egy zárt területet, amit mi riasztórendszerrel védünk. Ha oda megpróbál betörni valaki, nem sok esélye lesz. A képzett patentos elfogó kollégáink percek alatt kiérkeznek a helyszínre, és megakadályozzák a károkozást.


Ezek a rendszerek később ott maradnak a kész épületben is?

– Általában az építkezés tartama alatt kint lévő ideiglenes eszközöket leszereljük a festést követően, és felszereljük a végleges, új eszközöket.


Győrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron szinte gomba módra nőnek ki a társasházak a földből. Az odaköltözők ezek szerint gondoskodnak arról, hogy amikor költöznek, már készen legyen a riasztórendszerük is?

 

Már az építkezés alatt kialakítható a vagyonvédelmi rendszer, amelynek előkészítését, a kábelezést akár a villanyszerelő is elkészítheti! Sok ezer forint spórolható meg vele, és milliós károkat előzhet meg.

 

– Nem mindenki, de sokan felismerték már, hogy érdemes az építkezés alatt kialakítani a lakásuk vagyonvédelmi rendszerét, mert ez védi az akár milliós értékű belső berendezést, amikor még ott sem laknak. Volt olyan, hogy a már bebútorozott lakásból elvitték a mosogatót, a mosógépet, de az ajtókat is leszerelték a belső részen. Előfordult, és ha jól emlékszem, a tulaj ezután jött el hozzánk, hogy kell egy riasztórendszer és a távfelügyelet nekik.

Eső után köpönyeg?

– Nem ezt mondjuk az ügyfeleinknek, hanem inkább azt, soha nincs késő, de jobb korán gondolni a család, a vagyonunk biztonságára. A munkatársaink ingyenes felmérést végeznek az ingatlanban, díjmentesen adnak ajánlatot egy jól működő, a biztonság minőségét jelentő vagyonvédelmi rendszerre, szolgáltatásra.


Drága egy lakás távfelügyeleti riasztórendszeres védelme?

– Nem drága. A havidíj alig három mozijegy ára. Ennyit csak megér az, hogy már az építkezés elejétől, akár életünk végéig lesz kire számítani, ha baj van. Ráadásul a Patent, mint a régió legnagyobb, legmodernebb, európai szintű biztonságot garantáló cége a technikai eszközökre akár részletfizetési szerződést is köt, így az érzékelők, kezelők, sziréna árát akár három év alatt is kifizethetik.


Telefon? Internet? Facebook?

– Mindenhol elérnek minket. De a legjobban azt szeretjük, ha személyesen látogatnak el hozzánk. Ha építkeznek, hozzák magukkal az alaprajzot, ez alapján tudunk tervezni! Nálunk Győrtől Sopronig az ügyfél az első. Arra biztatunk mindenkit, személyesen győződjön meg egy látogatással, melyik cégre bízza értékeit, legfontosabb kincseit, a családját és a család nyugalmát.

 

A Patent Távfelügyeletre?

– A Patent Távfelügyeletre. Hatékonyak vagyunk, jó árakon dolgozunk, a minőség alapvető a munkánkban. Velünk az emberek valódi, és nem csak megígért biztonságban vannak.

 

Látta már ezt a honlapot? Drónfelvételek a Patent központról és az autóflottáról. www.securitypatent.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában