Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Elindult a Tesco Mobile - duplakártyás telefonnal robbant

Március 1-jén a Tesco Mobile megkezdte szolgáltatását a Vodafone technológiájával, annak modern, országos lefedettségű hálózatán. A SIM-kártyák az ország minden Tesco áruházában, míg mobilkészülékeik a hipermarketekben vásárolhatók meg.
Reszkető Péter, a Tesco Mobile vezérigazgatója elmondta: „Virtuális szolgáltatóként, önálló cégként kötünk szerződést ügyfeleinkkel, akik egy új előhívó számon, a 31-esen lesznek elérhetőek. A Tesco Mobile előnye, hogy a Vodafone megbízható technológiai bázisán lép piacra, és az áruházlánc hálózatára támaszkodva kínálja szolgáltatását."

Az induló ajánlat, a feltöltőkártyás Tesco Mobile Dupla tarifacsomag előnye, hogy az ügyfél minden feltöltését megduplázza: például 2000 forintos feltöltés után 2000 forintos bónusz jár, ami összesen 4000 forintos lebeszélhetőséget jelent. Így az egységes 59 forintos perc- és SMS-díj a bónusz felhasználásával mindössze 29,50 forintos hívásköltséget eredményez – bármely hálózatra, bármikor.

A tarifacsomag részeként havi 10 MB díjmentes mobilinternet adatforgalmat is kap minden ügyfél. Az egyenleg az ország 211 áruházának pénztárainál, a szerződött partnereknél, valamint a Tesco Mobile weboldalán is feltölthető. További előny, hogy a Tesco áruházakban vásárolt Tesco Mobile termékek és feltöltések után dupla Clubcard pont kerül jóváírásra.

A szolgáltatás telefonnal együtt, vagy csak SIM-kártya formájában is megvásárolható. Utóbbi ára 500 forint, amelyből 300 forint lebeszélhető – így mindenki könnyen kipróbálhatja az új szolgáltatást. A Tesco Mobile portfóliójának különlegessége a – magyarországi mobilszolgáltatók közt egyedül kínált – Samsung Juniper E1182 duál SIM-kártyás telefon, mely két kártya kezelésére is alkalmas, így a Tesco Mobile mellett bármely más szolgáltatóét is kezeli. 

Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke hangsúlyozta, hogy országos hálózatmodernizációs projektjük eredményeit – így minőségi hívásokat és a nagy sebességű mobilnetet – most már nemcsak a Vodafone, de a Tesco Mobile ügyfelei is élvezhetik. „Biztos vagyok benne, hogy a két márkanév olyan garanciát jelent, ami számos új előfizetőt csábít majd."

Gerry Gray, a Tesco magyarországi vezérigazgatója hozzátette, külföldön már bebizonyosodott, hogy a Tesco Mobile egy jól működő kezdeményezés. „Bízok abban, hogy Tesco és a Vodafone szakértelme meggyőzi a magyar vásárlókat a különleges kedvezményeket nyújtó újdonságról."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Határtalan bulizás a győri Subwayben! - videó a nőnapi buliról

A győri Subway Music & Dancehall-ban keddtől szombatig minden este óriási buli várja a szórakozni vágyókat - ráadásul minden nap más-más zenei stílussal, különböző attrakciókkal és jutányos árakkal. Tovább olvasom