PR-cikk

2021.05.14. 08:00

Egyetemi világ a jövő kis és nagy tudósainak

Munkatársunktól

Nyomtatott

 

Negyedszer rendezi meg a Mobilis a Széchenyi István Egyetemmel közösen a Győri Gyerekegyetemet, amely az eddigi években óriási siker és élmény volt a résztvevő kisiskolásoknak.

A programokon a kis egyetemisták betekinthetnek az egyetemi élet rejtelmeibe, igazi nagyelőadókban hallgathatják az oktatók izgalmas előadásait, de az öt napos program során kiscsoportos foglalkozások, sportvetélkedő, labor- és könyvtárlátogatás is színesíti a programot. Idén a Gyerekegyetem a mosonmagyaróvári egyetemi kart is újra meglátogatja, ahol igazán élménydús programokon vesznek részt a gyerekek.

A Gyerekegyetemen idén minden az olimpiáról és a sportról szól: sportos várost fejlesztünk, ismerkedünk a rekordokkal, gazdászbajnokságon mérhetjük össze az erőnket, de lesz sárkányhajózás, olimpiatörténeti kvízjáték és megtudhatjuk, hogyan jut el a tévénkbe a sportközvetítés képe és hangja.

Főszponzorunk az AUDI Hungária Zrt., kiemelt támogatónk a Hödlmayer Hungária Logistics Kft., a NEMAK Győr Kft., az Universitas-Győr Nonprofit Kft., Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft., a GYŐR-SZOL Zrt., támogatónk az Agrofeed Kft., a Büchl Hungaria Kft., a Dana Hungary Kft., az Eatrend Arrabona Zrt., a Molnár & Bányai Cégcsoport, a Szintézis Informatikai Kft. és a GYMS Megyei Kereskedelmi és Iparkamara volt, akiknek köszönjük, hogy idén is támogatják az esemény színvonalas lebonyolítását. A programok megvalósítását idén is Győr Megyei Jogú Város számos intézménye segíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában