PR

2018.10.03. 15:13

Egyedülálló útikalauz-sorozatok legújabb kötete: TOP 50 látnivaló a Balaton-felvidéken

kisalfold.hu

A tartalomból

Válogatott nevezetességek, látnivalók Bakonytól Hévízig.

Legjobb kirándulóhelyek, természeti értékek, történelmi emlékek

Gasztro- és szállásajánlatok

A legnevesebb borászatok


FEDEZZE FEL VELÜNK A BALATON-FELVIDÉKET!

Egyedülálló útikalauz a Kisalföldtől: válogatott látnivalókkal Bakonytól Hévízig.


A Balatonról mindannyiunknak a nyár, a strand és a vízi sportok, a tóparti nyüzsgés jut először eszébe - pedig a "magyar tenger" sokkal több ennél, és egész évben tartogat látnivalókat.

Ha ezt a magazint viszi magával a tavaszi kirándulásokhoz, más szemmel látja majd a tájat, az Észak-Balaton természeti képződményeit és épített csodáit.

Fedezzék fel kiadványunk segítségével Önök is a nevezetességekben, természeti kincsekben és történelmi emlékekben gazdag térséget.

Bezselics Ildikó felelős szerkesztő ajánlásával


"Az elmúlt évben közreadott TOP 50 látnivaló a Kisalföldön című kiadványunk sikere nyomán tovább kalauzoljuk olvasóinkat: a Bakonyon áthaladva ezúttal Balaton északi partján térképeztük fel a rövid autózással elérhető kirándulóhelyeket.


A látnivalókat első sorban helyrajzi szempontok alapján csoportosítottuk, megkönnyítve ezzel a programok tervezését a rendelkezésre álló idő függvényében. A látnivalók összeállításánál törekedtünk a változatosságra, így minden körzetben ajánlunk élményprogramokat (túrát, sportolási lehetőséget), természeti kincseket és történelmi emlékeket is. 10 fejezetbe csoportosítottuk a legfontosabb 50 úticélt – egy-egy fejezet nagyjából egy hosszú hétvégét kitöltő látnivalót tartogat.


Az elmúlt évtől eltérően most nagyobb hangsúlyt fektettünk a gasztronómiára: az egyes célpontok körzetében feltérképeztük a kínálkozó lehetőségeket, és több árkategóriában ajánlunk megbízható vendéglátóhelyeket – ugyanígy jártunk el a szállásajánlatok tekintetében is.


Mivel Magyarország egyik leggazdagabb, legsokszínűbb borvidékén járunk, külön ajánlóban kaptak helyet a legnevesebb borászatok és az általuk kínált turisztikai lehetőségek.


Bízom benne, hogy e kiadvány segítségével Önök is örömmel fedezik fel az Észak-Balaton másik arcát."


Részlet a TOP 50 látnivaló a Balaton-felvidéken című kiadványunk bevezetőjéből.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában