Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 21°C | 32°C Még több cikk.

Biztonságos ingatlanbefektetés? Bécs!

Az osztrák főváros évek óta a beruházók kedvelt célpontja. Ezen belül is az ingatlanszektor az, amely kiemelten vonzó előnyöket kínál a befektetésekhez. A Bécsi Ingatlanok belvárosi irodája itt helyben közvetít, szervez és minden apró részletre kiterjedően gondoskodik a hivatalos ügymenetről, ügyfelei teljes körű kényelmének érdekében.
Galéria kép

A Bécsi Ingatlanok csapata a piacon az abszolút megbízhatóságot és az első osztályú minőséget képviseli. Az iroda privát ügyfelekre specializálódott, egészen a bérlakásoktól kezdve a nagyobb volumenű  ingatlanbefektetésig szívesen állnak az ügyfelek rendelkezésére. Munkametódusuk a hosszú távú együttműködésre épít, a hangsúly nem az egyszeri értékesítésen, hanem a befektetési ingatlanok hosszú távú, stabil hasznosításán és az ügyfelek elégedettségén van. Ennek értelmében a közös munka során a kiszolgálás teljes körű, az ingatlaniroda csapata az ügyfél minden kényelméről gondoskodik, és mentesíti őt az ügyintézés viszontagságai alól.
 

Ügyfeleiket elsősorban a magánszektorból várják, az egyéni ügyfelek kiszolgálására szakosodtak. Nagy Zoltán tulajdonos és munkatársai minden apró részletre ügyelnek, hisz a valódi professzionalitás a részletekben rejlik. Ezt a biztonságot az ügyfelek érzik, és meg is hálálják, Zoltánék számára pedig a valódi visszajelzés az, hogy ügyfeleik a közös munka során olyan bizalmat tanúsítanak feléjük, melynek kiváltság a felelősségét viselni.
 
www.becsingatlan.com
(X)
 

 

 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Modern, egyedi társasházfejlesztés indul Győrben!

Modern, egyedi társasházfejlesztés indul Győrben!
A napokban elkezdődött az Olla Group Kft. beruházásában épülő, Rakpart22 társasház lakásainak és… Tovább olvasom