PR-cikk

2019.09.23. 08:40

Bizalmat épít az Euro-Tools Hungary Kft.

Győrben megújult szerszámszaküzlettel és országosan új márkával erősít az Euro-Tools Hungary Kft. Elhozta Magyarországra a STALCO Group teljes szortimentjét, amelyek a középkategóriától a professzionális felhasználásáig mindenre megoldást kínálnak a szakembereknek.

 

Néhány nap múlva, szeptember 30-án nyílik újra az Euro-Tools Hungary győri szaküzlete, egyedülálló szerszámkínálattal. A Hűtőház úti üzlet 200 négyzetméteren kínál mindent, amire egy hobbi barkácsolónak, valamint a szakembereknek vagy kivitelező cégeknek szüksége lehet, a kéziszerszámoktól a profi szerszámgépekig és rögzítéstechnikai termékekig.

6000 termék

A nagy raktárkészletnek köszönhetően szinte a teljes szortiment azonnal elérhető.

A fejlesztést a vevői igények indokolták: a meglévő raktáron kívül, amely a cég kereskedelmi partnereit szolgálta ki, egyre nagyobb volt az igény egy kiskereskedelmi szaküzletre is, ahol hozzáértő kiszolgálást nyújtanak a mesterembereknek, barkácsolóknak. A közel 30 éves szakmai tapasztalatot felvonultató Euro-Tools Hungary közel 600 regisztrált viszonteladóval rendelkezik a kis barkácsboltoktól a nagyobb szerszámszaküzletekig, s ipari beszállítóként az egész országban ismert.

Középkategóriától felfelé

Az igazán nagy robbanás azonban a lengyel STALCO márka megjelenése, amelynek az Euro-Tools Hungary Kft. a kizárólagos hazai disztribútora. A márkát Európa számos országában már nem kell bemutatni a hozzáértőknek; a cégnek csak Lengyelországban 5000 (!) viszonteladója van, s minőségi termékeivel, kiemelkedően széles kínálatával komoly nevet vívott ki a piacon.

A termékstruktúra középkategóriától indul és a prémium, professzionális felhasználásig valóban minden megtalálható a STALCO kínálatában.

Fontos kiemelni, hogy a STALCO márka kínálata a nagy barkácsáruházakban nem elérhető és nem is lesz, hiszen a hitelesség, a szakértő kiszolgálás nem sérülhet, s az sem utolsó szempont, hogy így a cég a hazai kereskedőket, szaküzleteket támogatja.

Hosszú távú megoldás

A legnépszerűbb építőipari és festőipari szerszámok és tartozékaik mellett különösen keresettek a rögzítéstechnikai termékek – dűbelek, tiplik, csavarok –, amelyek ekkora választékban kevés helyen találhatók meg, de figyelemreméltó a márka munkavédelmi felszerelés kínálata is. Mindezt magas minőségben, szakszerű kiszolgálás mellett, gyakran a gyengébb barkácsbolti termékekkel egy árkategóriában. Az Euro-Tools Hungary és a STALCO nem egy-egy munkára kínálja szerszámait, hanem azok hosszú távon is a segítőtársaink lesznek. Nem csoda, hogy a STALCO szlogenjét könnyű a magunkévá tenni: „Bizalmat építünk!”

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában