Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

BetegTAXI: Kényelmes megoldás állami mentő helyett

Saját tapasztalatból vagy beteg hozzátartozója révén szinte mindenki találkozott már a betegszállítás nehézségeivel. A Misszió Mentőszolgálat a megyében egyedülálló módon kínál szakszerű és gyors megoldást.

Akit ért már komolyabb sérülés vagy betegség, tudja, milyen fontos, hogy komfortos körülmények között jusson haza a kórházból, szakrendelésről, vagy éppen érjen oda a különböző vizsgálatokra, beavatkozásokra. Ez azonban nem olyan egyszerű: az alulfinanszírozott állami rendszerben sem a szakszerű, képzett személyzet, sem a gyors és pontos betegszállítás nem biztosított. Elég, ha csak a szinte mindennapos hírekre gondolunk a feleslegesen, hosszú kitérőkkel utaztatott betegekről, a fél napokig várakoztatott páciensekről, de arra is gyakran akad példa, hogy éppen a szakszerűtlen szállítás és betegmozgatás következtében szenved újabb sérülést az egyébként is meggyötört beteg...

A Misszió Mentőszolgálat betegtaxi-szolgálata leveszi a gondot a betegek és hozzátartozóik válláról: szakszerűen és kíméletesen juttatja el a betegeket nemcsak a kórházba vagy a rendelőintézetbe, hanem a családi eseményre, hivatalba, reptérre, külföldre, fodrászhoz... – gyakorlatilag bárhová.

A betegtaxi-szolgáltatás képzett és rutinos munkatársai speciális ismeretekkel felvértezve nyújtják azt, amit a hagyományos, állami finanszírozású betegszállítás nem tud biztosítani a betegeknek. Felszerelt mentőautókkal, „betegágytól betegágyig" szállítanak, pontosan, kényelmesen és biztonságosan. Természetesen szem előtt tartva a különböző típusú betegségek, sérülések követelte más-más bánásmódot, kíméletesen és lehetőség szerint fájdalommentesen, ami hagyományos személyautóval gyakran nem megoldható.

A Győrben és Sopronban is mentőállomással rendelkező Misszió Mentőszolgálat betegtaxi szolgáltatásának nagy előnye – a szakszerű és emberközpontú bánásmód mellett – a pontosság, jelenleg ugyanis az állami finanszírozású betegszállítók nem képesek a megbeszélt időpontra vizsgálatokra szállítani a pácienseket. Ez pedig sokszor életbe vágó, hiszen az elhalasztott vizsgálatok miatti késedelmes diagnosztikával értékes napokat, heteket veszthet a beteg. A magán-betegszállító szolgálat tehát nemcsak szakszerű és kényelmes, de kiszámítható és tervezhető is, hiszen nem kell hosszú órákig „készenlétben" várni a mentőre, gyakran fájdalmak között.
(X)
 

 
missziomento.hu
Telefon: (06 96) 827 728
Telefon: (06 30) 611 1560
Email: betegtaxi@missziomento.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyvilág a Z(s)eppelin Körutazásokkal

A Z(s)eppelin Utazási Iroda legújabb katalógusa telis-tele van újdonságokkal, melyek egytől-egyig… Tovább olvasom