PR

2019.05.27. 02:00

Befejező szakaszában a győri nagyberuházás

Heteken belül megkezdik a lakások átadását Győr egyik legizgalmasabb társasházi beruházásán.

A liftes lépcsőházakban 60−80 m2 közötti lakások még elérhetők.

A Móricz Zsigmond rakparton épülő Rakpart22 társasház lakásainak nagy része már a tervezőasztalról elkelt, de néhány – a csok új építésű lakásokra szabott feltételeinek is megfelelő – otthon még várja a gazdáját.


A nyüzsgő belváros rengeteg ember számára vonzó. A vidéki és a kertváros által garantált nyugalommal szemben sok család dönt úgy, hogy ezt az életformát választja, amelynek oka elsősorban a jó infrastrukturális ellátottság. A Rakpart22-ben otthonra találó családoknak sem a nyugalomról, sem a kényelemről nem kell lemondania.


A 114 lakásos társasház egyik legfőbb előnye − a környék kiváló infrastruktúrája mellett −, hogy a városközponthoz közel helyezkedik el, így néhány perc sétával elérhető a klasszikus belváros, a Dunakapu tér és a közeli Duna-part is.


A társasház tervezői arra törekedtek, hogy élhető, funkcionálisan hatékony és átgondolt alaprajzokat hozzanak létre, hogy mindenki megtalálja az élethelyzetének leginkább megfelelő otthont.


A két, rakpartra merőleges épülettest a Duna felé megnyílik, közrefogva az 1.200 m2 alapterületű belső, zárt udvart. A lomblevelű örökzöldekkel, törpefákkal beültetett díszkert a lakók kényelmét hivatott szolgálni.


A társasház alatt került kialakításra a 100 db gépkocsi befogadására alkalmas mélygarázs, amelyet a Türr István utca felől lehet majd megközelíteni.


Az épület egyediségét a többi között az adja, hogy minden egyes lakáshoz tartozik – többségében a belső kertre néző – erkély. „Ezek kialakításakor az intimitásra, az épület belvárosi elhelyezkedéséből fakadó nyüzsgés feloldására törekedtünk. Lodzsákat terveztünk, amelyek szuverén módon működnek: átlátásoktól és áthallásoktól mentesen tölthetünk időt a szabad levegőn" – mondta el Ruppert András, a társasház terveit készítő ZIP Architects vezető építész tervezője.


Az épület fiatalos dizájnját − a falfülkék színezése, a korlátok anyaga, a közös használatú helyiségek arculati megjelenése mellett − a belső udvar oldalában kialakított privát biciklitároló is erősíti, amely a társasházba költöző lakók kényelmét szolgálja.

 

Az érdeklődők és a csok előnyeit kihasználni szándékozó családok kiemelt ajánlatért hívják a +36-70/422-2959-es telefonszámot!

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában