Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Az autópályától a mezőgazdaságig

Az építőiparban szerzett másfél évtizedes tapasztalattal kínálja szolgáltatásait a Szalai Dózer Kft., amellyel az utóbbi években főként állami nagyberuházásokon, útépítéseken találkozhattunk. A cég szolgáltatásainak köre hamarosan mezőgazdasági bérmunkával bővül. Erről és a cég eddigi sikereiről Szalai Péter ügyvezető igazgató nyilatkozott.

Nagy tapasztalattal rendelkező, a mai napig dinamikusan fejlődő cégünk fő tevékenysége az utóbbi években az út- és autópályaépítés. Emellett foglalkozunk szállítással, gépi földmunkával, daruzással, vasútépítéssel, rekultivációval és tavak létesítésével is, de igény szerint az árvíz- és belvízvédelem területén, például a gátak megerősítésében is részt vállalunk.

Számos projekt keretében bizonyítottunk már: az elmúlt években főként a megyében zajló gyorsforgalmi utak létesítésében vállaltunk szerepet, a többi között az M85 – szinte teljes szakasza – és az M86 autóút kiépítésében. Elégedettséggel tölt el bennünket, hogy a szakmai megfelelés mellett a megye közlekedésének fejlődéséhez, zökkenőmentessé tételéhez is hozzájárulhattunk, a lakosság érdekeit szolgálva.
A cégünk által képviselt alapelvek visszaigazolását abban látjuk, hogy eddigi projektjeink során megbízóink megelégedésére, a határidőket betartva mindig minőségi munkát adtunk át.

Fő célunk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése és eszközparkunk bővítése, amellyel az ország egész területén végezhetünk munkákat megrendelőink számára. Beruházásaink, fejlesztéseink során igyekszünk a gépparkunkat úgy kiépíteni, hogy minél szélesebb körben és minél több kategóriában tudjunk szolgáltatásokat nyújtani.
 

Idén új ágazattal bővítjük szolgáltatásainkat: egy új leányvállalat elindításával belépünk a mezőgazdasági bérmunka- szolgáltatások piacára. Az új tevékenységgel kapcsolatos befektetések, beruházások már javában folynak.

A szántástól a betakarításig megoldjuk a földművelést. Ezt az új oldalunkat nem ismerhetik, így a következőkben röviden bemutatnám.

Trágyaszórás napi 3.000 tonna kapacitással; permetezés 180 cm hasmagasságú, 30 méter széles önjáró permetezőkkel; szállítás traktorokkal, 40 m3-es pótkocsikkal. Végül, de nem utolsósorban említem, hogy nagy kapacitású kombájn- jaink minimum 100 hektár/nap teljesítményre képesek.
Ezzel az ágazattal stratégiánkat erősítjük: minél több lábon állunk, annál erősebbek leszünk.
 
Fontosnak tartjuk, hogy projektjeink során mindig célspecifikusan gondolkozzunk, és szakszerűen, gyorsan tudjunk alkalmazkodni a változó helyzetekhez. Ez a rugalmasság az alapja és feltétele a sikeres együttműködésnek. Telephelyeink Győr-Moson-Sopron megyében találhatók, azonban a folyamatos fejlődés indokolttá teszi újabb telephelyek létesítését az ország több pontján.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük. (x)
  

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fussunk össze egy kávéra a Bedő Pékségben!

Fussunk össze egy kávéra a Bedő Pékségben!
Minőségi pék- és cukrásztermékekkel, valamint nagyszerű szolgáltatásokkal nyitotta meg új… Tovább olvasom