Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

Álló és pótfűtések, utasterek és rakterek gyors felmelegítésére!

Hideg, köd és hóvihar esetén számos jármű hagy maga után kívánnivalót, ha az „üzemi hőmérsékletről" beszélünk. Befagyott ablakok, dermesztő hideg, ha várakozni vagy pihenni kell. Ez károsítja az egészséget, csökkenti a koncentrálóképességet és a teljesítőképességet. A közlekedés szempontjából veszélyes befagyott, bepárásodott szélvédők helyett tiszta kilátást biztosít.

Mindenki felmelegszik!

A vezető, mert meleg fülkébe száll e és jégmentes, biztos kilátással rendelkezik a várakozási- és pihenőidő alatt ugyanúgy, mint a járműben történő éjszakázásnál.
A motor, mert meghálálja kopásmentes indítással és hosszabb élettartammal.
A rakomány, mert biztosan sértetlenül és fagykárosodás nélkül ér célba.
A környezet, mert a kisebb üzemanyagfelhasználás révén kevesebb károsanyag termelődik és a felesleges üresjáratás elkerülésével csökken a zajszint is.

Levegő, vagy víz – a döntés az Ön kezében van!

• a levegős fűtőkészülékeknek rendkívül kedvező az áramfelvétele, különösen rövid időn belül képesek meleg leadására. Beszerelésük egyszerű.
• A vizes készülékek azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy a motor mellett a jármű belső terét is felmelegítik. A hidegindítás megszűnik.

Komfort – nem csak télen. A hűvös napokon örömmel az előmelegített autóba beszállni..
Biztonság. Leolvadt szélvédő és szabad kilátás az első perctől kezdve.
Időnyerés. Fáradságos jégkaparás helyett kényelmes irányíthatóság időkapcsoló óra, távirányító vagy telefon segítségével.
Értékmegőrzés. Az előmelegítés kíméli a motort és megnöveli élettartamát. Levesebb károsanyagkibocsátás és üzemanyagfelhasználás az indítási fázisban az előmelegített motor révén.

Levegős fűtőkészülékek

• A levegős fűtőkészülék beszívja a belső, vagy külső levegőt, majd ezt felmelegítve visszajuttatja a vezetőfülkébe, vagy raktérbe. Így biztosítja a komfortot és a biztonságot minden járműkategória számára. Az égésilevegő és a tartályból érkező üzemanyag összekeveredve meggyullad az égéstérben. A fűtőlevegő felmelegszik és az utastérbe és/vagy a raktérbe jut.

• Az állófűtés kellemes hőmérsékletet biztosít a munkához az utastérben és a raktérben egyaránt – teljesen független a jármű motorjától. Két teljesen különböző állófűtés-technológia áll az Ön rendelkezésére: levegős és vizes fűtőkészülékek.

Gyors meleg – minden esetre
A levegős fűtőkészülékek nagyon gyorsan szállítják a kívánt meleget, ezért különösen alkalmasak csapatszállítók és műhelykocsik, de a rakodóterek és teherautó-fülkék számára is.
A levegős fűtőkészülékek előnyei:
- Rendkívül gyorsan felfűti a légteret a bekapcsolás után
- Alacsony áramfelvétel – ideális olyan járműveknél, melyeknél hosszú a fűtési idő
- Csekély üzemanyag fogyasztás
- Beállítható helyiséghőmérséklet, Fokozat nélküli hőmérsékletszabályozás
- Különösen halk a motor fordulatszám szabályozás következtében.
- Egyszerű beépíthetőség, Állandó működés-ellenőrzés
- Biztonsági- és diagnosztikai rendsze, Könnyen karbantartható és szervizbarát.

Vizes fűtőkészülékek

• A vizes fűzőkészülékek előnye, hogy a motort és az utasteret is felmelegíti. Általában a motortérbe kerül beépítésre, vízkörre történő csatlakozással. Az előállított hőt a jármű saját hőcserélője adja át a meglévő fűtéscsatornán keresztül. Programozható óra, távirányító egység teszi teljessé a kényelmet.

• A vizes fűtőkészülék a motor vízkörét hasznosítja. A meleg a víz-levegő hőcserélőn és a jármű saját fűtési rendszerén keresztül jut be a vezetőfülkébe.

Hőcserélők a jobb hőelosztás érdekében

Szeretné az állófűtés melegét célzottabban a járműben eloszlatni? Ehhez a víz/levegő hőcserélők ideális kiegészítői a fűtésrendszernek. A nagyon takarékos, halk készülékek 12 vagy 24 V-os kivitelben állnak rendelkezésre. Buszokon, minibuszokon és speciális járművekben páramentesítőként is kiválóan használhatók. Minden időben gondoskodnak a szabad kilátásról, így tovább növelik a biztonságot.

Turbodiesel járművek pótfűtésének kiegészítése állófűtéssé:

Különösen kedvező áron juthatnak állófűtéshez a gyárilag pótfűtéssel szerelt járművek tulajdonosai. A modern turbodiesel direktbefecskendezős motorok hatásfoka olyan magas, hogy nem jut elegendő hulladékhő az utastér fűtésére. A pótfűtés ezt a hiányt pótolja – de csak amíg a motor jár. A speciális átalakító készlettel a pótfűtés kedvezőáron motorfüggetlen állófűtéssé alakítható, mellyel még részben a motor is előmelegíthető.

Meleg levegős és vizes rendszerű új és használt állófűtések, pótfűtések forgalmazása, beszerelése, javítása, számítógépes diagnosztikája személy és haszongépjárművekbe.

Mikroflexum Trade Kft.

Mosonmagyaróvár, Hársfa u. 15, (A vasútállomással szemben.)
Tel.: 0630/585 85 85 Tel./fax.: 0696/206-912

Tovább linkelhető a www.mikroflexum.hu weboldalra

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nyelvtanuló kismama, két kisbaba, négy nyelvvizsga

Interjú Szekszárdi Júliával Tovább olvasom