Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

A repülés élménye mindenkinek

A Győr Plázában kialakított „repülőtéren" várjuk kedves vendégeinket barátaikkal, családtagjaikkal együtt egy életre szóló repülési élményre, melynek során képzett kollégáink segítségével egy Boeing 737NG típusú utasszállító repülőgép szimulátor vezetésére nyílik lehetőség.

Szimulátor Központjaink kialakításánál maximálisan törekedtünk a repülőtéri hangulat kialakítására, mely már a megérkezéskor minden utazót magával ragad. Beérkező vendégeinket a Check-In desknél fogadjuk, majd az adminisztrációs feladatok elvégzése után a VIP várók atmoszféráját idéző körülmények között készülhetnek fel a repülésre. A várótermi hangulatot fokozzák a dekorációs elemek (fémdetektor kapu, csomagátvilágító), valamint a Boeing 737 típus történetét röviden bemutató fényképes kiállítás.

A szimulátor 1:1 arányú, kialakításában, felszereltségében teljesen élethű mása az eredeti Boeing 737-800 típusú repülőgép pilótafülkéjének. A pilóták eredeti repülőüléseken foglalnak helyet, kísérők részére két-két utas ülés lett beépítve a fülkébe, így Ők is részesei lehetnek az élménynek, kényelmesen figyelhetik a repülést végző pilóták tevékenységét és élvezhetik az eléjük táruló tájat.
A repülésekhez napos, szélcsendes időjárást állítunk be alapbeállításként, azonban lehetőség van valós időjárásban repülni, vagy akár extrém időjárási körülmények repülésre gyakorolt hatását is első kézből lehet kipróbálni.

Galéria kép


Nálunk Ön a Pilóta

Programjaink a vendég előképzettségétől, érdeklődésétől, igényitől függő mértékben a repülőgép rendszereinek, kezelő szerveinek rövid bemutatásával kezdődnek (3-5 perc). A repülés végrehajtását minden esetben a bal ülésben, „kapitány" helyén ülve a vendég végzi robotpilóta használata nélkül, a jobb ülésben ülő „első tiszt" segítségével. Az „első tiszt" igény szerint elvégzi a szükséges rendszerek állítását, vagy csak jelzi a kapitánynak, hogy mit mikor kell kapcsolnia, beállítania.

Élményrepülés

Fix élményrepülési programjaink a megadott időtartamokba feszítetten, de beleférnek, és a repülés minden fázisából (felszállás, emelkedés, utazás, süllyedés, leszállás, gurulás) ízelítőt adnak a repülőgép vezetés iránt érdeklődőknek.

30 perc

Budapest kör

Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér (LHBP) 31-es jobb pályáról (31R) felszállunk, pályairányú emelkedés után elénk tárulnak Budapest ismertebb épületei, építményei (Puskás Ferenc Stadion, Duna hidak, Citadella, Parlament). A Duna felett nyugati irányba megkezdjük a fordulót, közben elénk tárulnak a budai hegyek vonalai. A leszálló pályával párhuzamosan délkeleti irányon folytatjuk az utunkat, közben a Velencei tó is látókörünkbe kerül. Mindeközben felkészítjük a repülőgépet a leszállásra. A tervezett leszállás helyétől mintegy 15-20 kilométerre eltávolodunk a repülőtértől, így hosszú végső egyenesen közelítjük meg szintén a 31-es jobb pályát, ahol kézzel vagy robotpilóta segítségével leszállunk

Galéria kép


Budapest – Győr – Budapest útvonal

Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér (LHBP) 31-es jobb pályáról (31R) felszállunk, pályairányú emelkedés után elénk tárulnak Budapest ismertebb épületei, építményei (Puskás Ferenc Stadion, Duna hidak, Citadella, Parlament). A budai hegyek felett nyugati irányba Győr felé fordulunk. A tatai Öreg tó felett elrepülve érjük el Győrt. Rövid városnézés után egyenesen Budapest felé vesszük az irányt, és hosszú végső egyenes repülésével a repülőtér 13-as jobb (13R) pályára érkezünk.

Innsbruck kör

Európa egyik legszebb elhelyezkedésű repülőtere nyugat a Ausztria Tirol tartományában található Insbruck Kranebitten (LOWI). Felszállást a repülőtér 2.000 méter hosszú, 26-os pályájáról hajtjuk végre, felszállás és a környezet miatti meredek emelkedés után az Alpok varázslatos, hóborította hegyvonulatai tárulnak elénk. A meredek sziklafalak között repülve igazi repülési élményben lehet része a kalandot kedvelőknek. Rövid repülés után a leszállási eljárást kezdjük meg, melyet a 08-as leszálló pályára hajtunk végre.

60 perc

Budapest – Bécs útvonal

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér (LHBP) 31-es jobb pályáról (31R) felszállunk, pályairányú emelkedés után elénk tárulnak Budapest ismertebb épületei, építményei (Puskás Ferenc Stadion, Duna hidak, Citadella, Parlament). A repülőtérről a TORNO 3D indulási eljárást követve emelkedünk utazó magasságra. A tatai Öreg tó felett elrepülve érjük el a Győr melletti GYR navigációs jeladót (VOR). Enyhe balforduló után megkezdjük Bécs nemzetközi repülőterének (LOWW) megközelítési eljárását, és a 27 pályán landolunk.

Egyedi útvonalak

Természetesen a szimulátor adatbázisában található 24.000 repülőtér bármelyike választható a repülés végrehajtására. Különleges igényeket kérjük e-mailen, vagy telefonon előre jelezni, és így kollégáink összegyűjtik a repüléshez szükséges térképeket, eljárásokat, frekvenciákat, és vendégünk megérkezésekor azonnal kezdődhet a repülés érdemi része.

Gyakori kérdések

• Hány éves kortól lehet repülni?
Hat év feletti gyerekek már tudják irányítani a gépet és élvezni a repülést. A városok nevezetességeit madártávlatból megnézhetik, leszálláshoz kollégáink segítséget nyújtanak.

• Kell érteni a repülőgép vezetéshez?
Nem. Kollégáink érdeklődési szinttől függően ismertetik a repülőgép rendszereit, a szükséges tennivalókat, és a repülés teljes ideje alatt segítséget nyújtanak, „kiszolgálják" a kapitányt.

• Hányan férnek be a gépbe?
Öt vendégülés van a szimulátorban, egy fő kapitányi ülésben foglal helyet, valamint négyen az utas üléseken ülnek. (Kollégánk az első tiszt helyén a jobb oldali első ülésben segíti a repülést)

• Személyenként kell a belépőt fizetni?
Nem. Áraink időre (fél óra, óra, stb.) értendők, és akár öten is beülhetnek a szimulátorba az adott időre.

• Csak egy fő repülhet?
Nem. Az adott idő alatt cserélhetnek, így akár egy óra alatt hárman is repülhetnek egy-egy kört.

• Csak a fix útvonalakat lehet repülni?
Nem. A szimulátor memóriájában 24.000 repülőtér adatai vannak beprogramozva. Különleges kívánságokat célszerű emailen (info@repulogepszimulator.hu) előre jelezni, hogy kollégáink fel tudjanak készülni a repüléshez szükséges adatokkal, frekvenciákkal, térképekkel.

Galéria kép

Bejelentkezés

A szimulátor előzetes foglalás után vehető igénybe. Időpont egyeztetéshez kérjük, hívja a +36-20/4000-737 telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@repulogepszimulator.hu címre. A foglalást 48 óráig tartjuk fenn, ez alatt az idő alatt tudják személyesen Szimulátor Központunkban, vagy átutalással rendezni a szolgáltatási díjat, mely a foglalást véglegesíti. Átutaláshoz szükséges adatokat e-mailen küldünk.

A repülés időpontját megelőző 48 órán belüli foglalás esetén már csak helyszíni készpénzes fizetésre van lehetőség.
Kérjük továbbá, hogy a foglalt időpont előtt 10-15 perccel érkezzen, hogy a beszálló kártyát átadhassuk, és fel tudjunk készülni a repülésre.

Szimulátor Központ Győr
(Győr Pláza, 9024 Győr Vasvári Pál u. 1/a)
+36204000737
info@repulogepszimulator.hu
http://www.facebook.com/PremiAirSimulation
www.repulogepszimulator.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Töltsön diszkrét hétvégét párjával Bükfürdőn!

Négycsillagos kényelmet élvezhet panzió árakon a bükfürdői Rigótanyában. Akciósan két főnek két… Tovább olvasom