Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

A hűségkártya lendített az üzleteken

Győr-Moson-Sopron - A győri kommunális szolgáltató 3 köbméter ajándék komposztot ad a Kisalföld-hűségkártyával rendelkezőknek. A program egyik legsikeresebb akciójára már előzetesen több százan jelentkeztek.

Nagy Csaba, a Komszol tájékoztatási vezetője elmondta, a hét végi kertészeti kiállításon saját pavilonnal jelentek meg, ott vették fel az április 14-én induló akcióra az előjegyzések zömét. A Kisalföld információi nyomán sokan személyesen a komposzttelepen győződtek meg a humusz minőségéről, egyúttal tapasztalatot is cserélve a cég ott található szakértőjével a felhasználási lehetőségekről. Annyit érdemes megjegyezni, hogy szerves trágya töménységű anyagról van szó, amely legalább 1:4 arányú hígítást igényel. Laza és kötött talajok javítására egyaránt ajánlott, a homok vízmegkötő képességét, az agyag átlevegőzését segíti.Ugyancsak jelentős érdeklődésről tudott beszámolni a mosonma-
gyaróvári Autentik Kft. műszaki vezetője, Pup István. Az egyébként 4500–5500 forintért végzett, hűségkártyára viszont ingyenes klímaellenőrzés és tavaszi műszaki átvizsgálás megmozgatta az autósokat: már eddig mintegy 15 százalékos forgalomnövekedést tapasztaltak. Az autófelszerelési cikkeik között is érdemes szétnézni, ezekre 10 százalék kedvezményt adnak.

A kapuvári Szent Kristóf étterem már a múlt héten is adott 10 százalék kedvezményt a fogyasztásra a Kisalföld-hűségkártyát felmutatóknak, mert népszerűnek tapasztalták a kezdeményezést. Horváth Antalné üzletvezető szerint jól szolgálta céljukat, hogy az eddigi, főként átutazó jellegű vendégkör mellett a helyieket is becsalogassák az étterembe.
Tény, hogy a menüre nem jár további árengedmény, ezenkívül azonban minden más ételre és az italfogyasztásra is megadják.

A győr-ménfőcsanaki Charlotte esküvőiruha-kölcsönző még nem jelent meg a Kisalföld listáján, de már 5 százalék kedvezményt nyújt a kölcsönzőknek, ráadásul valamilyen kiegészítőt – kesztyűt, fátylat, fejdíszt – ajándékoz hűségkártyás ügyfeleinek. A győri Air Tourist – felismerve az anyanyelvi környezetben történő nyelvtanulás hatékonyságát – angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol, portugál, kínai, japán, arab nyelvterületen lévő nyelviskolák önálló képviseletét látja el, kurzusaira, nyári ifjúsági táboraira nyújt 5 százalék árengedményt. A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Kazinczy u. 5–7. alatti számítógépes vizsgaközpontja (www.kva.hu) az ECDL-képesítést nyújtó tanfolyamait adja ennyivel olcsóbban a lapunk hűségkártyáját birtokló jelentkezőknek.

Olvasóink írták

 • 2. tekan 2008. május 05. 08:04
  „Velem is hasonló eset fordult elő az egyik étteremben a két kiszolgáló közül az egyik hallott csak a Hűségkártyáról, de ő se volt valami tájékozott: "Hát a Lali mondott valami ilyent hogy lesz..."”
 • 1. diko77 2008. április 26. 16:01
  „Tisztelt Szerkesztőség!

  Szeretnék hozzászólni a hűségkártya-akció témához. Az egyik győri szolárium stúdió azzal hirdeti magát ennek az akciónak a keretében, hogy bérletvásárlás esetén szoláriumkozmetikumot ad ajándékba. Nos én vásároltam bérletet, a hűségkártya is nálam volt. Az alkalmazott természetesen nem tudott az akcióról, majd a főnökével való telefonos konzultáció eredménye az volt, hogy az újságban rosszul jelent meg a hirdetés, és a másik a város másik felén lévő szoláriumban érvényes a hirdetés.
  Megnéztem a Hűség Magazint, én nem látom külön feltüntetve, hogy hova vonatkozik.
  Véleményem az, hogy ez a hűségkártya jó magyar szokás szerint megint csak arra való, hogy csődítsék, hülyítsék az embert, majd az újságra rákenik hogy hibázott, amikor már ott van az ember úgysem fordul ki az ajtón.
  Lehet, hogy azt kellett volna, vagy eleve nem élni az akcióval.
  Üdv: Ildikó”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játsszon és nyerjen jegyet Edvin Marton koncertjére!

Játsszon velünk és nyerjen jegyet Edvin Marton és a Budapest Balett április 18-i közös koncertjére!… Tovább olvasom