Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

A Duna Takarék diadala

A Duna Takarékszövetkezet idén, egyedüli szövetkezeti pénzintézetként a MasterCard - Év bankja versenyén 3. helyezést ért el az ’Év lakossági megtakarítási terméke 2011.’ kategóriában. Illés Zoltánt, a Duna Takarék elnök-ügyvezetőjét kérdeztük a díjazott termékről.

A Duna Takarék mindig elismert volt innovatív tevékenységéről, ennek keretében több, előre mutató termékkel is megjelent az utóbbi időszakban. Mely termékkel sikerült a dobogós helyezést elérni?

Valóban több, főként a fiatalok igényei alapján kialakított terméket vezettünk be idén. Ilyen a 6-14 éves korosztály számára kialakított Z Generáció Számla, valamint a 14-26 éves korosztálynak szánt Y Generáció Számla. Mindkét új számlacsomagunk hozzájárul ahhoz, hogy meglévő ügyfeleink gyermekei, unokái pénzügyi ismereteit fejlesszük, segítsük a helyes pénzhasználat elsajátítását, elősegítve a fiatalok pénzügyi kultúrájának kialakulását.

A díjat az Y Generáció Számlacsomaggal nyertük, melyre nagyon büszkék vagyunk. A takarékszövetkezeti szektorban eddig páratlan szakmai elismerés is jelzi számunkra, hogy az ügyfeleink jövőéért végzett munkánk valódi értéket teremt. A szakmai megmérettetésen összesen 36 bank indult 9 kategóriában, ilyen feltételek mellett egyedüli Takarékszövetkezetként kerültünk a díjazottak közé.

Az Y számlacsomag sikertörténetének alapja, hogy a szolgáltatás elemeit a leendő ügyfelek igényei alapján alakítottuk ki úgy, hogy az év elején pályázatot írtunk ki középiskolás osztályközösségek számára az új szolgáltatás nevére és tartalmára vonatkozóan. A nagy számú és színvonalas pályamunkák alapján alakítottuk ki az Y Generáció Számlacsomagot, így a díj közös fiatal ügyfeleinkkel, azok kreativitását is dicséri. Ezúton is köszönjük a fiatalok ötleteit, támogatását! Biztosak vagyunk abban, hogy a közösen kialakított számlacsomagunk a hosszú távú bizalom és gyümölcsöző együttműködés kezdete csupán.

Mostanában nagy figyelem irányul a takarékszövetkezetekre a deviza végtörlesztések miatt. A Duna Takarék is kínál forinthitelt az ügyfeleknek?

A kormány által elfogadott „ Otthonvédelmi Törvény „ nagy lehetőséget jelent az ügyfeleknek, hogy a jelentős árfolyam kockázatot hordozó deviza alapú hitelüktől megszabaduljanak.
Természetesen az ügyfelek segítése érdekében mi is kidolgoztunk olyan forint hitel konstrukciókat, melyekkel kiváltható a deviza hitel.

Kedvezményes kamattal, rejtett költségek nélkül várjuk az ügyfeleket, akik kiszámítható törlesztő részletre és egy 50 éves 100%-ban magyar bank szaktudására vágynak.
Minden olvasónak figyelmébe ajánlom azt a tényt, hogy a Duna Takarékszövetkezet szakképzett kollegái szeretettel várják azon új ügyfelek érdeklődését is, akik más banknál meglévő szabad felhasználású jelzálog vagy lakáscélú deviza kölcsönük kiváltására keresnek kedvező finanszírozási lehetőséget.

Pénzintézetünk korrekt tájékoztatása, szakszerű ügyintézése, nem utolsósorban tőkeereje, nagysága, megbízhatósága garancia arra, hogy minden hozzánk forduló ügyfelünknek megtaláljuk a számára legkedvezőbb megoldást.

 

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vastagbél betegségek - elkerülhető a tükrözés?

Az időben elvégzett szűrés életet menthet. Tovább olvasom