A repülés élménye mindenkinek

A Győr Plázában kialakított „repülőtéren" várjuk kedves vendégeinket barátaikkal, családtagjaikkal együtt egy életre szóló repülési élményre, melynek során képzett kollégáink segítségével egy Boeing 737NG típusú utasszállító repülőgép szimulátor vezetésére nyílik lehetőség.

Szimulátor Központjaink kialakításánál maximálisan törekedtünk a repülőtéri hangulat kialakítására, mely már a megérkezéskor minden utazót magával ragad. Beérkező vendégeinket a Check-In desknél fogadjuk, majd az adminisztrációs feladatok elvégzése után a VIP várók atmoszféráját idéző körülmények között készülhetnek fel a repülésre. A várótermi hangulatot fokozzák a dekorációs elemek (fémdetektor kapu, csomagátvilágító), valamint a Boeing 737 típus történetét röviden bemutató fényképes kiállítás.

A szimulátor 1:1 arányú, kialakításában, felszereltségében teljesen élethű mása az eredeti Boeing 737-800 típusú repülőgép pilótafülkéjének. A pilóták eredeti repülőüléseken foglalnak helyet, kísérők részére két-két utas ülés lett beépítve a fülkébe, így Ők is részesei lehetnek az élménynek, kényelmesen figyelhetik a repülést végző pilóták tevékenységét és élvezhetik az eléjük táruló tájat.
A repülésekhez napos, szélcsendes időjárást állítunk be alapbeállításként, azonban lehetőség van valós időjárásban repülni, vagy akár extrém időjárási körülmények repülésre gyakorolt hatását is első kézből lehet kipróbálni.

Galéria kép

Nálunk Ön a Pilóta

Programjaink a vendég előképzettségétől, érdeklődésétől, igényitől függő mértékben a repülőgép rendszereinek, kezelő szerveinek rövid bemutatásával kezdődnek (3-5 perc). A repülés végrehajtását minden esetben a bal ülésben, „kapitány” helyén ülve a vendég végzi robotpilóta használata nélkül, a jobb ülésben ülő „első tiszt” segítségével. Az „első tiszt” igény szerint elvégzi a szükséges rendszerek állítását, vagy csak jelzi a kapitánynak, hogy mit mikor kell kapcsolnia, beállítania.

Élményrepülés

Fix élményrepülési programjaink a megadott időtartamokba feszítetten, de beleférnek, és a repülés minden fázisából (felszállás, emelkedés, utazás, süllyedés, leszállás, gurulás) ízelítőt adnak a repülőgép vezetés iránt érdeklődőknek.

30 perc

Budapest kör

Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér (LHBP) 31-es jobb pályáról (31R) felszállunk, pályairányú emelkedés után elénk tárulnak Budapest ismertebb épületei, építményei (Puskás Ferenc Stadion, Duna hidak, Citadella, Parlament). A Duna felett nyugati irányba megkezdjük a fordulót, közben elénk tárulnak a budai hegyek vonalai. A leszálló pályával párhuzamosan délkeleti irányon folytatjuk az utunkat, közben a Velencei tó is látókörünkbe kerül. Mindeközben felkészítjük a repülőgépet a leszállásra. A tervezett leszállás helyétől mintegy 15-20 kilométerre eltávolodunk a repülőtértől, így hosszú végső egyenesen közelítjük meg szintén a 31-es jobb pályát, ahol kézzel vagy robotpilóta segítségével leszállunk

Galéria kép

Budapest – Győr – Budapest útvonal

Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér (LHBP) 31-es jobb pályáról (31R) felszállunk, pályairányú emelkedés után elénk tárulnak Budapest ismertebb épületei, építményei (Puskás Ferenc Stadion, Duna hidak, Citadella, Parlament). A budai hegyek felett nyugati irányba Győr felé fordulunk. A tatai Öreg tó felett elrepülve érjük el Győrt. Rövid városnézés után egyenesen Budapest felé vesszük az irányt, és hosszú végső egyenes repülésével a repülőtér 13-as jobb (13R) pályára érkezünk.

Innsbruck kör

Európa egyik legszebb elhelyezkedésű repülőtere nyugat a Ausztria Tirol tartományában található Insbruck Kranebitten (LOWI). Felszállást a repülőtér 2.000 méter hosszú, 26-os pályájáról hajtjuk végre, felszállás és a környezet miatti meredek emelkedés után az Alpok varázslatos, hóborította hegyvonulatai tárulnak elénk. A meredek sziklafalak között repülve igazi repülési élményben lehet része a kalandot kedvelőknek. Rövid repülés után a leszállási eljárást kezdjük meg, melyet a 08-as leszálló pályára hajtunk végre.

60 perc

Budapest – Bécs útvonal

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér (LHBP) 31-es jobb pályáról (31R) felszállunk, pályairányú emelkedés után elénk tárulnak Budapest ismertebb épületei, építményei (Puskás Ferenc Stadion, Duna hidak, Citadella, Parlament). A repülőtérről a TORNO 3D indulási eljárást követve emelkedünk utazó magasságra. A tatai Öreg tó felett elrepülve érjük el a Győr melletti GYR navigációs jeladót (VOR). Enyhe balforduló után megkezdjük Bécs nemzetközi repülőterének (LOWW) megközelítési eljárását, és a 27 pályán landolunk.

Egyedi útvonalak

Természetesen a szimulátor adatbázisában található 24.000 repülőtér bármelyike választható a repülés végrehajtására. Különleges igényeket kérjük e-mailen, vagy telefonon előre jelezni, és így kollégáink összegyűjtik a repüléshez szükséges térképeket, eljárásokat, frekvenciákat, és vendégünk megérkezésekor azonnal kezdődhet a repülés érdemi része.

Gyakori kérdések

• Hány éves kortól lehet repülni?
Hat év feletti gyerekek már tudják irányítani a gépet és élvezni a repülést. A városok nevezetességeit madártávlatból megnézhetik, leszálláshoz kollégáink segítséget nyújtanak.

• Kell érteni a repülőgép vezetéshez?
Nem. Kollégáink érdeklődési szinttől függően ismertetik a repülőgép rendszereit, a szükséges tennivalókat, és a repülés teljes ideje alatt segítséget nyújtanak, „kiszolgálják” a kapitányt.

• Hányan férnek be a gépbe?
Öt vendégülés van a szimulátorban, egy fő kapitányi ülésben foglal helyet, valamint négyen az utas üléseken ülnek. (Kollégánk az első tiszt helyén a jobb oldali első ülésben segíti a repülést)

• Személyenként kell a belépőt fizetni?
Nem. Áraink időre (fél óra, óra, stb.) értendők, és akár öten is beülhetnek a szimulátorba az adott időre.

• Csak egy fő repülhet?
Nem. Az adott idő alatt cserélhetnek, így akár egy óra alatt hárman is repülhetnek egy-egy kört.

• Csak a fix útvonalakat lehet repülni?
Nem. A szimulátor memóriájában 24.000 repülőtér adatai vannak beprogramozva. Különleges kívánságokat célszerű emailen ([email protected]) előre jelezni, hogy kollégáink fel tudjanak készülni a repüléshez szükséges adatokkal, frekvenciákkal, térképekkel.

Galéria kép

Bejelentkezés

A szimulátor előzetes foglalás után vehető igénybe. Időpont egyeztetéshez kérjük, hívja a +36-20/4000-737 telefonszámot vagy írjon e-mailt az [email protected] címre. A foglalást 48 óráig tartjuk fenn, ez alatt az idő alatt tudják személyesen Szimulátor Központunkban, vagy átutalással rendezni a szolgáltatási díjat, mely a foglalást véglegesíti. Átutaláshoz szükséges adatokat e-mailen küldünk.

A repülés időpontját megelőző 48 órán belüli foglalás esetén már csak helyszíni készpénzes fizetésre van lehetőség.
Kérjük továbbá, hogy a foglalt időpont előtt 10-15 perccel érkezzen, hogy a beszálló kártyát átadhassuk, és fel tudjunk készülni a repülésre.

Szimulátor Központ Győr
(Győr Pláza, 9024 Győr Vasvári Pál u. 1/a)
+36204000737
[email protected]
http://www.facebook.com/PremiAirSimulation
www.repulogepszimulator.hu

Gyász
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk, Horváth Zoltán halálának 2. évfordulójára Már csak emlék vagy, s ez oly nehéz. Hisz úgy fáj a szívünk, hogy elmentél. Elhívtak tőlünk a távoli fények, De mi még most is visszavárunk téged. Tudjuk hogy nem jöhetsz. Így tovább könnyezünk, Fájó szívvel, gyertyalánggal rád emlékezünk. Szerető feleséged, lányaid, unokáid és vejeid
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk, MOLNÁR ISTVÁN bágyogszováti születésű, volt kőszegi lakos halálának 3. évfordulójára. Az idő múlik, a fájdalom nem. Míg élünk emlékezünk. Fájó szívű Édesanyád, Feleséged, Kislányod és Öcséd
„Csillag volt, mert szívből szeretett, mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökre ott marad. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapám, nagyapám, testvérem, apósom, sógorom és rokonunk, REISINGER NÁNDOR életének 83. évében, házasságának 57. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2019. október 24-én, csütörtökön 15 órakor lesz a ravazdi temetőben. Előtte engesztelő szentmisét 14 órakor mondatunk a helyi templomban. Kérjük, szerettünktől egy szál virággal búcsúzzanak. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Szerető szíveddel oly sokat adtál, Isten kegyelméből most megváltást kaptál. Fájdalommal és a feltámadásba vetett hittel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Férjem, Édesapánk, Nagyapánk, Dédnagypapám, Apósunk és Rokonunk, SZABADOS EGON életének 90. évében visszaadta lelkét teremtőjének. Temetése 2019. október 24-én, csütörtökön 13 órakor lesz a Szent Imre-altemplomban, szentmisével egybekötve. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és fájdalmunkban osztoznak. A virágra szánt összeget kérjük a templom javára felajánlani. Gyászoló Család
„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Itt hagytál minden álmot, vágyat, nem mesélsz már az unokáknak, csak a bánat és könny marad utánad. Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal teli szívvel tudatjuk, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagyapánk, apósunk, keresztapánk, LÁNYI ZOLTÁN 2019. október 16-án, 68 éves korában hirtelenséggel itt hagyott bennünket. Szeretett halottunktól 2019. október 24-én, csütörtökön 16 órakor veszünk végső búcsút az Écs-falusi temetőben. Előtte engesztelő szentmisét 15.15 órakor mondatunk a helyi templomban. Gyászoló család
„Már nincs holnap, ennyi volt az élet, sirassatok csendesen, mert én a szívetekben élek. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk, anyósunk, nagymamánk, dédink, testvérem és rokonunk, CSEH FERENCNÉ szül. Major Anna volt Kótai Jenőné életének 88. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése október 24-én, csütörtökön 15 órakor lesz a mosoni temetőben. Előtte, 14.30 órakor engesztelő szentmise a temető kápolnájában. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Pihen a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Feleségem, Édesanyám, Nagymamám, Sógornőm és Rokonunk, SOÓS ZOLTÁNNÉ szül. Bajcsi Luca volt gönyűi lakos életének 78. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 25-én, pénteken 13 órakor lesz a győri Szent Imre-templomban, szentmisével egybekötve. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Kérjük, hogy szeretett hozzátartozónktól egy szál virággal búcsúzzanak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk LENCSE IMRE halálának 2. évfordulóján. Elhagytad a házat amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már Nélküled jön el a nyár az ősz a tél a tavasz, bármilyen szép is Nélküled nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük az Istent hogy jól bánjon Veled, helyettünk angyalok simogassák a fejed. Olyan drága voltál nekünk hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi! Bánatos feleséged, fiaid és családja
A Nagylózsi Általános Iskola 1969-ben végzett tanulói az 50 éves találkozó alkalmából szeretettel emlékeznek elhunyt tanáraikra: PÁL TIBOR igazgató FERSLI IMRE osztályfőnök PÁL TIBORNÉ SIPOS LAJOS BAKONYI ISTVÁN és elhunyt osztálytársaikra: HORVÁTH PIROSKA REINHOFFER ANDRÁS Emléküket megőrizzük!
A volt Szamuely Tibor Közgazdasági Szakközépiskola 1984-ben végzett 4/a. osztályának diákjai 35 éves érettségi találkozójukon szeretettel emlékeznek BÉKÉSI IMRE tanárukra és LAUER KRISZTINA osztálytársukra. Emléküket nem feledjük
Fájó szívvel emlékezünk BABOS BÉLÁNÉ (Erzsike, Böbe) halálának 5. évfordulójára A múló évek nem felednek, nem halványul emléked, mert a szeretet, amit adtál, egy életre Rád emlékeztet. Szerető családod
Fájó szívvel emlékezünk BÖRZSEI JÓZSEF halálának 1. évfordulóján Csendes a temető, nem jön felelet. Arcomat mossák a keserű könnyek. Hideg sírköveden kezem pihentetem, itt vagyok nálad, rád emlékezem. Ha majd egyszer én is lehunyom a szemem, nem fáj már semmi, mert ott leszel velem. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Örökre szerető feleséged, lányod, fiaid, menyed és unokáid
Fájó szívvel emlékezünk CZUPY JÓZSEF halálának 10. évfordulóján. Suhanva száll az élet tova, ami elmúlt, nem jön vissza soha. Várni valakit, aki nem jön többé, az emlékét őrizzük szívünkben örökké. Szerető családod
Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek. A rábapatonai Általános Iskola 1969-ben végzett tanulói 50 éves osztálytalálkozójuk alkalmából fájó szívvel emlékeznek elhunyt igazgatójukra MOGYORÓSI FERENCRE, osztályfőnökükre DRESCHER NÁNDORNÉRA. Osztálytársaikra: BÁN TIBORRA, BOGNÁR FERENCRE, NAGY DEZSŐRE, MEZŐ ANTALRA, RÁCZ ANNÁRA. Emléküket megőrizzük.
Szeretettel gondolunk volt tanárainkra és Rátok az 55 éves érettségi találkozón: FÁBIÁN MARGIT, HORVÁTH MÁRTA, JANEK ARANKA, KOTÁLIK ERZSÉBET, NAGYPÁLI ÉVA, NÁDOR ÉVA NÉMETH ÉVA, Zrínyi Ilona Gimnázium, 4/A