PR

2018.05.22. 02:00

A Felirat Reklám Műhely szervezésében: Fényreklámgyártók győri randevúja

Május 11-12-én a győri Felirat Reklám Műhely Kft. volt a szervezője és házigazdája annak a kétnapos, 110 főt megmozgató szakmai rendezvénynek, amelyen 12 hazai világítóreklám-gyártó cég vezetői és munkatársai találkoztak és töltötték el tartalmasan a hétvégét Győrben.

A Magyar Fényreklámgyártók Szövetségét (Hungarian Sign Federation) 2015-ben hozták létre a szakma legismertebb hazai képviselői, mely így az európai szervezet (ESF) tagjaként is összefogja azokat az igényes fényreklámgyártó vállalkozásokat, akik elkötelezettek az iparág színvonalának folyamatos emelésében. Ez egy olyan fórum, ahol az új fejlesztésekről, technológiai újdonságokról, szakmát érintő hírekről, szabványokról, hatósági elvárásokról lehet tájékozódni.

 Az első napon megtartott közgyűlésen sok téma került szóba, pl. a generációváltásra való felkészülési folyamatról, vállaltirányítási rendszerek nyújtotta előnyökről, a legújabb LED-szalagos világítástechnikai megoldásokról, a Gál Imre szakmai versenyről, pártoló tagság feltételeiről, valamint egy egységes reklámtechnikai szótár összeállításáról. Sajnos ezt a szektort is érzékenyen érinti a szakemberhiány, ezért a tagok közösen fogják kidolgozni egy új szakképzési program szakmai követelményrendszerét és oktatási anyagát.

A résztvevőknek a nap végére egy kellemes meglepetés-programot, egy „kisvonatos" városnézést szerveztek a Feliratos házigazdák. Másnap az Olimpiai Sportközpont multifunkcionális csarnokában a szokásos kispályás focikupán mérkőztek meg a cégek lelkes focicsapatai, ahol a hangos szurkolásban sem volt hiány. A díjkiosztót záró finom ebédet követően a vendégek elégedetten búcsúztak a szervezőktől és Győrtől, valamint elismeréssel szóltak a városról és a kitűnő helyszínekről.

- A HSF tagjaként fontosnak tartjuk a szakmán belüli együttműködést, a tapasztalatok megosztását, ami a fejlődés egyik kulcsa. Mindennapjainkat átszövi a folyamatos kreativitás, az innováció, az állandó fejlődés és újítás. Fő törekvésünk, hogy új és leendő ügyfeleink igényeit az üzleti korrektség jegyében a legmagasabb minőségben, rugalmasan és gyorsan elégítsük ki - vallják a 25 éves fennállásukat ünneplő győri Felirat Reklám Műhely ügyvezetői: Varga Péter és felesége Andrea.

 

(x)

Címkék#presztizs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában