Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

240 fővel bővíti ügyfélszolgálati központját a Vodafone

– A Vodafone az elkövetkező másfél évben 240 emberrel összesen 540 fősre bővíti a miskolci regionális ügyfélszolgálati központban foglalkoztatottak számát – mondta Diego Massidda vezérigazgató az új irodaszárny átadása alkalmából rendezett ünnepségen. (X)
A folyamatban lévő 450 millió forintos beruházással a társaság befektetése meghaladja majd az egy milliárd forintot és a miskolci Macropolis épület-komplexumban igénybe vett terület 2700-ről 4200 négyzetméterre bővül.

– A Vodafone bővítése újabb bizonyíték Magyarország növekvő versenyképességére – mondta Szijjártó Péter, a Miniszterelnöki Hivatal külügyi és külgazdasági államtitkára. Mint fogalmazott: ƒ„a világ egyik legismertebb és legelismertebb vállalata újra bizalmat szavazott Magyarországnak és ez a bizalom kölcsönös".


– A beruházás eredményeképpen Miskolc fogja kiszolgálni a Vodafone több mint 2,6 millió magyarországi ügyfelét – hangsúlyozta Diego Massidda. Az öt éve nyílt központ munkáját az ügyfelek 90 százaléka kiválóra értékelte, a munkatársak több százezer írásbeli válasz mellett több mint 9 millió hívást fogadtak és 46 millió percet beszélgettek az ügyfelekkel. E mellett kiszolgálták Magyarország egyetlen igazi virtuális szolgáltatójának, a Tesco Mobile-nak az ügyfeleit is.

– A Magyarországon idén immár 15 éve jelen lévő társaság nagyon jól döntött, amikor 2009-ben megnyitotta ügyfélszolgálatát a borsodi megyeszékhelyen – monda Beck György a Vodafone Magyarország elnöke. Hozzátette, hogy a jelenleg összesen mintegy 1340 főt foglalkoztató Vodafone második otthonra lelt Miskolcon.

– Miskolc város jövőjének előmozdítójaként tekintünk minden olyan már meglévő és idetelepülni kívánó vállalkozásra, amely a városban, illetve a térségben munkahelyeket kíván létrehozni, bővíteni, megtartani – mondta Kriza Ákos polgármester. Kiemelte, fontos, hogy az itt élőknek nemcsak kenyeret, hanem megtartó erőt is ad. Az önkormányzat ezért is döntött úgy, hogy 130 millió forintos támogatással járul hozzá a bővítéshez.

A társaság 15 év alatt közel 300 milliárd forint adót fizetett be az államkasszába és több mint 212 milliárd forintos beruházást hajtott végre Magyarországon, miközben a Vodafone Alapítvány több mint 1 milliárd forinttal támogatott – elsősorban a mobiltechnológia nyújtotta lehetőségek kiaknázására építő – társadalmilag hasznos programokat.

– A Vodafone Magyarország az egyik legnagyobb brit befektető Magyarországon, működésével hozzájárult a brit vállalati kultúra terjesztéséhez. Sikerei más brit vállalatokat is magyarországi befektetésekre ösztönöztek, hozzájárulva a kapcsolatok javításához – mondta a rendezvényen Jonathan Knott, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete.

A beruházásoknak köszönhetően ma a Vodafone Magyarország Európában, illetve a teljes csoporton belül is kiemelkedően magas, országosan 98,3 százalékos kültéri nagy sebességű mobilinternet lefedettséggel bír, ezen belül az ország lakosságának 66 százaléka fér hozzá a 42 megabit/másodperces HSPA+-hálózathoz. Több száz olyan településre jutott el, ahol korábban semmilyen széles sávú mobilinternet-szolgáltatást nem lehetett használni. A Vodafone ezt több mint 1,2 millió emberhez vitte el, összekapcsolva őket ismerőseikkel, rokonaikkal, üzleti partnereikkel.

A Vodafone vezető M2M (machine to machine) szolgáltató és fontos szerepet játszik Magyarországon is a „gépek internetének" elterjesztésében, így a kiemelt fontosságú online pénztárgép és elektronikus útdíj rendszerek bevezetésében. Mindemellett 2014 elején a Vodafone Magyarország nyerte meg azt a közbeszerzést, amelynek eredményeképp az elkövetkező 2 évre a magyar államigazgatás első számú mobilszolgáltatója lett.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen belépőt a Familyparkba!

Válaszoljon az alábbi 3 kérdésre és a helyes válasz betűjelét küldje el az onlinejatek7@gmail.com… Tovább olvasom