Hirdetés

2023.09.15. 12:15

Fizikai, segéd és betanított munkák Nyíregyházán

A különböző fizikai, segéd és betanított munkák egyik legnagyobb előnye, hogy viszonylag könnyen betölthetőek és gyors elhelyezkedési lehetőségeket kínálnak. Számos iparágban lehet ezen pozíciókkal találkozni, és Nyíregyházán is rendszeresen elérhetőek.

Fizikai, segéd és betanított munkák Nyíregyházán - Fotó: NyiregyhazaAllas.hu

Egyebek mellett például a NyiregyhazaAllas.hu kínálatában is időről időre felbukkannak: https://nyiregyhazaallas.hu/allasok/betanitott-fizikai-munka. Íme néhány gyakran előforduló lehetőség!

Karbantartó

Karbantartói álláslehetőség már több alkalommal is elérhető volt a NyiregyhazaAllas.hu felületén. Legutóbb például egy szálloda hirdette ezt a pozíciót, ahol is az alapvető feladatokat a felettes által meghatározott szerelések, javítások és karbantartások elvégzése, valamint a szálloda többi részlegével való együttműködés jelentette. A munkakör betöltésének a feltétele a B kategóriás jogosítvány megléte, a proaktív hozzáállás, és az igényes munkavégzés képessége volt. A víz, gáz, villany vagy klímajavításban, esetleg épületgépészetben szerzett tapasztalatra pedig külön előnyként tekintett a munkáltató.

Fémszerkezet lakatos, hegesztő

Fémszerkezet lakatos, hegesztő és fémmegmunkáló pozíció ugyancsak előfordult már a NyiregyhazaAllas.hu kínálatában. A lehetőséget egy gépjárműalkatrész-nagykereskedelemmel foglalkozó cég hirdette, s a munkakör betöltésével olyan feladatok jártak együtt, mint például a lakatos munkák elvégzése, a különböző részegységek technológiai leírás/rajz alapján történő szerelése, a munkák dokumentálása, továbbá a fémmegmunkáló gépek kezelése.

Az elvárások között a B kategóriás jogosítvány itt is megjelent, továbbá a fizikai alkalmasság, és a lehetőség szerint fémipari végzettség szintén részét képezte a követelményeknek. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán a megbízhatóság, a precizitás és a szakmai elkötelezettség bírt kiemelt fontossággal.

Takarító

Takarítói álláslehetőség szintén képezte már részét a nyíregyházi portál álláskínálatának, méghozzá több alkalommal is. Kerestek már többek között irodaházba, cukrászdába és panzióba is takarítót az oldalon keresztül, vagyis bátran elmondható, hogy ez egy visszatérő lehetőségnek számít. Az alapvető feladatokat természetesen valamennyi esetben különböző takarítói tevékenységek jelentették, amelyek ellátásához nagyfokú precizitásra, az igényes munkavégzés képességére, szorgalomra és megbízhatóságra volt szükség.

Anyagmozgató, rakodó

Végezetül a különböző betanított raktári munkákról sem feledkezhetünk meg, amelyekről elmondható, hogy az eddig megjelent lehetőségek esetében a mindennapi feladatok főként a beérkező áruk raktárban történő elpakolásából, a kimenő áruk összekészítéséből, a raktári rend fenntartásából, valamint olykor az áruk kiszállításából álltak. Ennek értelmében a B kategóriás jogosítvány gyakran képezte részét az elvárásoknak, ami mellett a fizikai terhelhetőség, az önállóság és a rendszerszemlélet alapvető követelménynek számított. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában