Hirdetés

2023.02.06. 11:14

Kényelem vagy elegancia? Nem kell választani: íme a szezon legjobb női csizmái és bakancsai!

Ebben a téli, latyakos időben nagy strapának vannak kitéve a csizmák és bakancsok. Akár a várost szeljük velük keresztbe-kasul, akár kirándulni indulunk bennük, egy biztos: a női szerelés alapvető részét képezi a megfelelő téli lábbeli. És hacsak nincs akkora gardróbunk, mint Carrie Bradshaw-nak, a sok használat azzal jár, hogy bizony időnként be kell újítanunk néhány darabot… De melyiket is válasszuk?

Forrás: Pixabay

Az utóbbi évek egyre jelentősebb trendje, hogy a nők a szabadságukat és önkifejezésüket erősítő lábbeliket részesítik előnyben. Ennek megfelelően napjainkban a női csizmák és a női bakancsok is a lehető legszélesebb választékban érhetők el: a boltokban és az internetes áruházakban a legkülönbözőbb stílusok és kombinációk kavalkádja tárul elénk, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illő darabokat. Csak győzzünk választani!

Női csizmák a legszélesebb választékban

A női csizmák rengeteg formában és anyagban elérhetőek, a magasszárú bőrcsizmáktól kezdve a klasszikus, stílusos darabokon át egészen a modern, sportos vagy akár egészen extrém modellekig. A sokféle színnek és mintának köszönhetően ma már minden nő megtalálhatja azt a csizmát, amellyel a legjobban kifejezheti egyedi stílusát és személyiségét.

Ha nem vagyunk biztosak a választásban, elsőként érdemes lehet egy Rieker női csizmára beruházni. Ezek a kiváló minőségű lábbelik a német precizitást ötvözik a kényelmességgel és a visszafogott eleganciával, továbbá ár-érték arányuk is kedvező. A Rieker lábbelik mindegyike úgynevezett „ANTISTRESS” tulajdonsággal bír. Ez egyfelől azt jelenti, hogy nagyjából 30 százalékkal több hely van a lábunknak, ha egy Rieker modellbe bújtatjuk bele, mint ha másfajta lábbelit húzunk; másrészt ergonomikusak, a felsőrész anyagválasztása a kényelmet szolgálja, a speciális poliuretán talp pedig szokatlan mértékű hajlékonysággal és rugalmassággal látja el az egyébként pihekönnyűségükről is ismert Rieker női csizmákat. Nedves-nyúlós februári időben kiváló választás lehet például ez a vízlepergető membránnal ellátott Rieker modell, amely csúszásgátló talppal és valódi gyapjúbéléssel veszi fel a harcot az időjárás kihívásaival. A rövid szárú csizmák kedvelői is megtalálhatják számításukat a Rieker modelljeivel. Ez a kifejezetten kényelmes gyalogláshoz, valamint álláshoz kifejlesztett női csizma modell például a márka összes előnyös tulajdonságát egyesíti magában: könnyű, maximálisan rugalmas, remek rezgéscsillapító hatással bír, és érezhetően nagyobb teret biztosít a lábunknak, mindezt pedig megfizethető áron kínálja.

Igazi bakancslistás élményt kínálnak a jól kiválasztott női bakancsok

A női csizmákhoz hasonlóan a női bakancsok is hatalmas választékban elérhetők. Női bakancsok terén is érdemes a Riekernél körülnéznünk, ha a komfort és a visszafogottan elegáns stílus az, amit keresünk. Érdemes egy pillantást vetni erre a fiatalosan kényelmes darabra a Rieker idei őszi-téli kollekciójából, amelyet különlegessé tesz a félig rejtett fűző, praktikus kényelemmel látja el a fűző és a cipzár kombinációja, a téli időben pedig bölcs választást jelent a vastag textilbélésnek köszönhetően.

Az extrémebb megjelenés kedvelőinek érdemes szemrevételezniük a Dr. Martens női bakancsainak kínálatát. Ez a mára világhírűvé lett márka különleges, egyedi stílusa mellett az egyszerű belebújhatóságáról és kiváló minőségű termékeiről ismert, női bakancsai pedig az összetéveszthetetlen kinézet mellett kifejezetten nőies megjelenést is biztosítanak

mindenkinek, aki bevállalja a hordásukat. Ez a merész, mégis hétköznapi viseletre készült Martens női bakancs remek választást jelent mindazoknak, akik szeretnek kitűnni, és fontos számukra a határozott kiállás, de mindeközben a lábfejük kényelméről sem szeretnének megfeledkezni.

A fentiekben csak pár darabot emeltünk ki, de a hatalmas választékot ma már nemcsak a boltokban, hanem az internetes áruházakban is lehet és érdemes böngészni, hiszen itt mindig belefuthatunk jobbnál jobb akciókba a női csizmák és női bakancsok terén, nem beszélve arról, hogy egyszerre rengeteg márka termékei közt böngészhetünk. (X)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában