Hirdetés

2022.12.05. 07:59

Legyen ajándék a Bükfürdő-élmény!

Forrás: Bükfürdő Thermal&Spa

Fürdő- és szaunabelépőre, testkezelésekre, masszázsokra is beváltható a Bükfürdő Thermal & Spa Ajándékutalvány, amit egyszerűen, kényelmesen megvásárolhat otthonról a fürdő webshopjában. Ne vesszen kárba a májusig felhasználható cafeteria! Költse élményekre: SZÉP-kártya elfogadóhely a Bükfürdő Thermal & Spa.

Hiszen mi lehet pihentetőbb az év leghidegebb heteiben, mint lazítani az akár 38 Celsius-fokos gyógyvízben? Ásványi anyagokban nemzetközi összehasonlításban is rendkívül gazdag a büki gyógyvíz, számos beltéri és félig fedett gyógyvizes medence segíti a regenerálódást a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.

Hazavihető a bükfürdői gyógyvízkincs, vagy rendeljen otthonról kényelmesen a minőségi Bükfürdő-kozmetikumokból.

Javában tart a szaunaidény Bükfürdőn! Exkluzív és textilmentes Bükfürdő szaunavilága, ahol prémium szaunafelöntésekkel egészül ki a tíz kabin kínálata: tepidárium, gőzfürdők, infra- és aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna is gondoskodik a vendégek felfrissüléséről. Minden hónapra jut extra szaunaélmény: legközelebb december 17-én lesz szaunanap Bükfürdőn.

Forrás: Bükfürdő Thermal&Spa

A szaunaélmények és két mártózás között a masszázsokon kívül „ínycsiklandó menüsor” is szerepel a Medical Wellness kínálatában a forró csokis testkezeléstől a vadgesztenyés lábápolásig.

Forrás: Bükfürdő Thermal&Spa

A sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence és a pezsgőmedence is ellazít és kikapcsol a hétköznapokból, miközben a tenger alatti vízi világgal ismerkedhetnek a család legifjabb fürdőzői.

Forrás: Bükfürdő Thermal&Spa

Bükfürdő: élmény korhatár nélkül minden évszakban!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában