Hirdetés

2022.11.28. 08:00

Stabil partner a bizonytalanságok között

Emelkedő költségek, változó működési feltételek – számos bizonytalanságban kell helyt állniuk a vállalkozásoknak. Ilyenkor számít igazán egy stabil pénzügyi partner támogatása.

Az energia-, nyersanyag és munkaerő-költségek emelkedése miatt rengeteg vállalkozás kénytelen újraírni pénzügyi terveit. Az új kihívásokat csak tetézi, hogy a saját termékeik és szolgáltatásaik árainak emelésekor nem csak a várható kiadásaikat, hanem a piac tűrőképességét és a konkurenciát érdemes szem előtt tartaniuk. Ilyenkor számít igazán egy stabil partner támogatása, mint az OTP Csoport, amely átfogó finanszírozási lehetőségekkel támogatja a vállalkozásokat.

„Legyen szó tehát átmeneti fizetési nehézségek kezeléséről, vagy egy fejlesztésről, tanácsadóink megtalálják a partnerünkhöz leginkább illeszkedő pénzügyi megoldásokat. Mi az OTP Banknál folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy ügyfeleink még kényelmesebben kezelhessék vállalkozásuk pénzügyeit. Mindezek okán partnereinknek nem kell aggódniuk pénzügyeik miatt, így foglalkozhatnak más, számukra fontos dolgokkal, mint például saját vállalkozásuk vezetése” – mondta Dancsné Engler Bernadett, az OTP Bank mikro- és kisvállalkozási területének vezetője.

Dancsné Engler Bernadett- Fotó: OTP

Az OTP Bank tanácsadói szükség esetén a vállalkozás üzleti tervének frissítésében is segíthetnek. Egy pénzügyileg alaposan kidolgozott üzleti terv:
- több évre előre készül,
- reális,
- a bevételekkel óvatosan számol,
- a nem várt költségekre is tartalékol, emellett
- megalapozott és részletes.

Vállalkozói bankszámlára volna szüksége?

Nyisson számlát az OTP Banknál a következő lépéshez! Ha online igényel vállalkozói számlát, egy éven át számlavezetési díjat sem kell fizetnie. Keresse szakértőinket, akik bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére: foglaljon időpontot fiókunkba, vagy böngésszen szolgáltatásaink között a honlapunkon.

Lehetővé tenné vásárlói számára, hogy kártyával is fizethessenek?

Az OTP Csoport elektronikus fizetési megoldásai között már elérhető olyan alkalmazás is, amellyel a kereskedő POS-terminálként használhatja mobiltelefonját: a SimpleBusiness applikációt kezdő- vagy 30 millió forint alatti éves árbevétellel rendelkező vállalkozásoknak javasolja az OTP Csoport. Magasabb árbevétel esetén, illetve, ha a kereskedő a bankkártyák mellett egészségpénztári, cafeteria- és SZÉP kártyákat is elfogadna, a hitelintézet POS-terminál igénylését ajánlja.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A fenti termékek és szolgáltatások részletes feltételeiről az ismert csatornákon keresztül tájékozódhatnak. Az OTP Bank fenntartja annak jogát, hogy a közleményben szereplő termékek és szolgáltatások kondícióit módosítsa.

Fotó: OTP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában