Hirdetés

2022.11.23. 08:00

Már lehet jelentkezni az Audi Hungaria és a Green Fox Academy ösztöndíjas programozóképzésére

Kérdezz személyesen az Audi Developer Academyről!

Forrás: Greenfox Academy

Az Audi Hungaria a junior programozó képzéseket kínáló Green Fox Academyvel közös, ösztöndíjas IT képzést indít. A program részleteiről november 29-én az érdeklődők személyesen is kérdezhetnek az Audi Hungaria győri gyártó telephelyén tartott tájékoztató rendezvény keretében.

Aki gondolkodott már azon, hogy szívesen váltana munkahelyet egy stabilan versenyképes iparágba, és érdeklődik az informatika iránt, annak érdemes jelentkeznie az ösztöndíjas junior programozó képzésre. A térítésmentes, közel 5 hónapos Audi Developer Academy képzés során a kiválasztásra kerülő hallgatók a Junior Full-stack Developer és Junior Cloud Developer szakmák alapjait sajátíthatják el, a képzés sikeres teljesítését követően pedig az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztői csapatát erősíthetik majd.

Az Audi Hungariával közösen indított képzés résztvevői nemcsak a programozás alapjait sajátíthatják el, de valós munkahelyi helyzeteken keresztül gyakorlati tudásukat is bővíthetik” - mesél a képzésről Fachs Anita, a Green Fox Academy vállalati kapcsolatokért felelős cégvezetője. A junior programozó képzés ugyanis mentori keretrendben zajlik, mely során a hallgatók gyakorlatorientált feladatokon és projekteken dolgoznak mentori támogatás mellett. Mi több, a program során a vállalatspecifikus kompetenciák elsajátítását, valamint a munkakörhöz tartozó gyakorlati tudás megszerzését az Audi Hungaria szakemberei is aktívan segítik.

Most személyesen is kérdezhetsz

Az érdeklődők november 29-én személyesen is feltehetik a kérdéseiket az Audi Developer Academyről az Audi győri gyártó telephelyén (Audi G70 központi irodaépület, sétatávolságra az Audi 8-as portájától) tartott tájékoztató rendezvény keretében. A rendezvény során a Green Fox Academy szakemberei, valamint Hidi Mariann, az Audi Hungaria IT részlegének vezetője mesél a program részleteiről. A kiválasztási folyamatról, a bekerülési feltételekről, az oktatásról és a képzés során alkalmazott módszertanról ugyanúgy szó esik majd, mint arról, hogy hogyan kell elképzelni a mindennapokat az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztő csapatának tagjaként. Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni a Green Fox oldalán lehet. Azon érdeklődők, akik a személyesen nem tudnak részt venni az eseményen, online is követhetik az élő közvetítést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában