Hirdetés

2022.09.27. 12:44

Október a látás hónapja a Trend Optikában

Az országos kampány keretében októberben díjmentesen ellenőrizheti szemei egészségét.

Fotó: Trend Optika

Fotó: © Unger Tamás

A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében 2022 októberében ismét megrendezik a „látás hónapja” elnevezésű kampánysorozatot, amelynek keretében Győrben a Trend Optikában − a „látás hónapja” kampány kiemelt résztvevőjénél − idén októberben is jelentkezhetnek díjmentes látásellenőrzésre és szaktanácsadásra az érdeklődők. 

A program 2022. október 1-jétől október 31-ig tart.

A megelőzés minden területen, így a látással kapcsolatban is kiemelten fontos

Szemünk állapota nagyban befolyásolja az életminőségünket, teljesítményünket a munkában, a sportban és a mindennapok egyéb tevékenységeiben. Ennek ellenére kutatások sokasága igazolja, hogy kevesen járnak rendszeres szűrővizsgálatokra, miközben a népesség több mint fele szorul valamilyen látáskorrekcióra.

Kevesen tudják, hogy a vizsgálat során nemcsak egy esetlegesen később súlyosbodó szembetegség, hanem a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is megállapíthatóak. A gyakori fejfájás, a rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éles látás és a dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése.

Korunk legnagyobb kihívása szemészeti szempontból −a helyes dioptriakorrekción felül −, hogy lényegesen több időt töltünk műfény előtt, ezzel sokkal inkább előidézve a szem romlását. A különböző szembetegségek idő előtti megjelenésének kockázata is megnő, ilyen például a szürke hályog vagy a makuladegeneráció. 

Ennek oka a fokozott UV-sugárzás és a LED-fények, kék fények hatása.

Védőszemüveg korrekció nélkül is készíthető, ha a különböző digitális eszközök használata közben óvni szeretnénk a szemünket.

NAPJAINKBAN A SZEMÜVEG:

  • LÁTÁSJAVÍTÓ ESZKÖZ
  • A LEGMARKÁNSABB, LEGSZEMBETŰNŐBB KIEGÉSZÍTŐ.

A Trend Optika szemüvegkereteinek szín- és formaválasztéka garantálja, hogy megtaláljuk az egyéniségünkhöz, stílusunkhoz legjobban illő, illetve azt kiegészítő szemüveget.

Emellett pedig a vizsgálatainkat modern vizsgálóberendezésekkel végezzük, akár század dioptria-pontossággal.

Amennyiben úgy érzi, hogy a látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optika győri szaküzletét, ahol a legkorszerűbb géppark használatával szemész szakorvosok, diplomás optometrista kontaktológusok, látszerészmesterek állnak az Ön rendelkezésére! (x)

FOGLALJON IDŐPONTOT A LÁTÁSVIZSGÁLATUNKRA, ÉS GONDOSKODJON A SZEME EGÉSZSÉGÉRŐL! Kattintson ide >>

Győr

A „LÁTÁS HÓNAPJA” PROGRAM CÉLJA:

− ingyenes látásellenőrzés és szaktanácsadás
− az előregyártott szemüveg viselésének veszélyeivel kapcsolatos tájékoztatás
− a kék fény káros hatására való figyelemfelhívás.

EZEN TÚL A TREND OPTIKÁBAN OKTÓBER HÓNAPBAN:

− térítésmentes a teljes körű szemészeti vizsgálat
− díjmentes a szürkehályog -és glaukómaszűrés
− kiemelt kedvezmények a szemüvegkészítéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában