PR-cikk

2022.08.02. 21:05

Időtlen retró hűtőszekrények minden otthonba

A retró hűtőszekrények sok háziasszonyt elvarázsolnak a formatervezésükkel. Nem csoda, hiszen a jellegzetes lekerekített formák és a masszív, 50-es évek stílusú fogantyúk ellenállhatatlanok.

kisalfold.hu

A rengeteg szín, méret és funkció között mindenki talál megfelelőt. Szereti a merész színeket, amelyek azonnal szemet szúrnak, amint belép a konyhába, vagy inkább az elegáns stílust kedveli? A retró hűtők funky, pop-art stílusban érhetők el, de vannak romantikus modellek is. Cikkünkben többféle nosztalgia hűtőszekrényt mutatunk be, amelyek belül csúcstechnológiát rejtenek.

Nem számít, ha a lakása modern stílusú, hiszen egy retró hűtőszekrény tökéletesen illik egy modern otthonba is, sőt meghatározó fókuszpontjává is válhat a helyiségnek. A konyhában ez az elem a hűtőszekrény, a szobában egy lámpa, a hálóban egy fotel.

Milyen típusú retró hűtőszekrények léteznek?

Egyajtós retró hűtőszekrények

Kompakt méretüknek köszönhetően ezek a készülékek ideálisak a kisebb konyhákba. Az egyajtós, alapkivitelben 150-160 literes kis retró hűtőszekrények különösen hasznosak a kisebb háztartásokban, ahol nincs szükség nagy fagyasztótérre. Abban az esetben, ha nincs szüksége fagyasztóra, vagy már van egy extra fagyasztó szekrénye a retró hűtőszekrény tetszeni fog Önnek.

Kombinált hűtőszekrények

Ez a legelterjedtebb és nagyon népszerű hűtőszekrénytípus, amely külön hűtő- és fagyasztórekesszel rendelkezik, így a hűtő ajtajának kinyitásakor a fagyasztóból nem távozik a hideg, ezért az egyajtós hűtőszekrényekhez képest ezek a készülékek energiatakarékosabbak. Egyes kombinált hűtőszekrényekben a hűtő felett, másoknál alatta található a fagyasztó rész - választás joga az Öné…

Címkék#PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában