Hirdetés

2022.07.26. 21:07

Utánfutók és alkatrészeik a tökéletes vontatásért

Sokunk hivatása vagy hobbija igényli, hogy megbízható, minőségi utánfutó fusson járművünk után. Bármi is legyen a vontatás célja, abban mindenki egyetért, hogy a biztonságos és hiba nélküli utazás és megérkezés a legfontosabb. Ehhez azonban korrekt utánfutós szakemberekre és magas minőségű alkatrészekre is szükségünk van.

Ki fogja megjavítani? 

Az életemet mindig is az alkotás, az új ötletek megvalósítása vezérelte. Vállalkozásomat járművek javítására, karbantartására és az ehhez szükséges alkatrészek értékesítésére alapítottam. A kihívásokkal és sikerekkel egyaránt átszőtt évek oda vezettek, hogy szervizünk tovább bővült: utánfutók javítását, felújítását és egyedi igények alapján történő kivitelezését is vállaljuk- mondja Németh Krisztián, a Mikroflexum Trade Kft. ügyvezetője.

De nem csak a javítás jön szóba…

Az utánfutózás praktikus és biztonságot szolgáló kiegészítői, tartozékai is megtalálhatóak a palettán, valamint a szerviz szakemberei vállalják bármilyen funkciójú vontatmány felújítását, műszaki vizsgára való felkészítését és vizsgáztatását is. A műhely munkáját a Trailer-Pool utánfutó alkatrészek támogatják a németországi cég magyarországi képviseletként.

A közel 8000 minőségi alkatrészből álló katalógusunkat és tevékenységünkről bővebb információt talál honlapunkon (www.mikroflexum.hu)

Az utánfutók sok helyzetben kiszolgálnak minket, legyen szó szakmai vagy szabadidős tevékenységről. Az általános áruszállításra használt utánfutókon kívül egyedi felhasználásra is alkalmas szállítójárművekhez is kínálunk alkatrészeket, vállaljuk szervizelésüket. Pl.: csónak-, motorkerékpár-, ló szállító, lakókocsi.

A fő, hogy a műszaki problémák vagy az elhasználódás felett ne hunyjunk szemet és a szállítóeszköz vásárlása előtt forduljunk szakemberhez- javasolja Németh Krisztián.

Elérhetőségek:

Mikroflexum Trade Kft.

Mosonmagyaróvár, Hársfa u. 15.

Értékesítés: Bakcsa Tímea, 30/584-8585

Műszaki kérdések: Németh Krisztián, 30/585-8585

www.mikroflexum.hu

(X)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában