Hirdetés

2022.06.24. 13:34

Izgalmas és speciális feladatokkal vár a HBPO

Speciális területekre, a cég új mérnöki szolgáltató központjába keres ambiciózus kollégákat a HBPO Professional Services Kft. Az új kollégákat izgalmas feladatok és inspiráló, multinacionális környezet várja.

Fotó: HBPO Professional Services Kft.

Fotó: HBPO Professional Services Kft.

A németországi központú HBPO már több mint tíz éve van jelen hazánkban – többek között Győrben is −, a legmodernebb, Ipar 4.0-s technológiákkal dolgozó vállalat az autóipart szolgálja ki front-end modulok, középkonzolok, műszerfalak és légbeömlést szabályozó rendszerek fejlesztésével, gyártásával, összeszerelésével. A közelmúltban nyílt meg a megyeszékhelyen a cég új mérnöki szolgáltató központja, a HBPO Professional Services Kft., amelynek csapatába számos pozícióba várják a szakembereket. Többek között projektmenedzsert, gyártástámogató mérnököt, minőségügyi munkatársat, logisztikai tervezőt keresnek, ők a cég kelet-közép-európai – magyar- és csehországi, valamint szlovákiai − üzemeit támogatják majd projektmunkák keretében. Emellett treasury, IT-szoftver-fejlesztés és SAP-konzulens területre is várják a jelentkezőket, ami Magyarországon ebben a szektorban különleges lehetőségnek számít.

A cég épülő győri, Olaj utcai telephelyén néhány hónap múlva mintegy negyven új munkatárs veheti birtokba a modern irodaépületet. Ők a legkorszerűbb körülmények között, inspiráló munkakörnyezetben dolgozhatnak. Az „open desk” rendszernek köszönhetően a rugalmasan alakítható és kihasználható belső térben mindenki megtalálja a habitusának megfelelő munkahelyet. A kikapcsolódást és feltöltődést rekreációs szoba (biliárd- és csocsóasztal) szolgálja, a jól felszerelt céges edzőterem pedig már csak hab a tortán. Húsz új kolléga már megkezdte a munkát, ők egyelőre a győri összeszerelő üzem irodáiban dolgoznak, és az ősz során költöznek át az új

épületbe.

Fotó: HBPO Professional Services Kft.

Sokak számára vonzó a cég által fontosnak tartott „work-life balance”, amelyhez nagyban hozzájárul a jelentős arányú home office lehetőség. Emellett sok utazási lehetőség várja a jelentkezőket, a cég németországi központja mellett a térségben is. Az egyedi területet képviselő speciális feladatok izgalmas kihívást jelentenek az ambiciózus, szakmájukban folyamatosan fejlődni

kívánó szakembereknek. Aki szereti a modern, inspiráló nemzetközi munkakörnyezetet és csapatot, az kiteljesedhet a HBPO mérnöki szolgáltató központjában.

További információk az [email protected] e-mail-címen. (x)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában