Támogatott tartalom

2021.09.18. 07:22

Ajándék a várostól, emlék a jövőnek

Emlékezetessé teszi az fiatalok számára Győr királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulóját az az érme, amit valamennyi húsz év alatti győri állampolgárnak adományoz a város. A különleges, az évfordulóra utaló 750 forint névértékű emlékérmét Lebó Ferenc győri szobrászművész tervezte. Az ünnepélyes átadások már megkezdődtek, de a jogosultsággal, a regisztrációval, a helyszínnel kapcsolatban gyakran telefonálnak a szülők vagy a fiatalok. Most a leggyakoribb kérdésekre válaszolnak a szervezők, és várják a regisztrációkat.

– Ki jogosult a Győr750 érmére?

– A 2000. december 31. napját követően született és legalább 2021. január 1. napjától győri állandó lakóhellyel rendelkező, valamint a 2020. december 31. napját követően, a 2021. évben született és születésénél fogva győri állandó lakóhellyel rendelkező személyek jogosultak.

– Mi történik, ha nem tudok a regisztrált időpontban megjelenni?

– Pánikra semmi ok, az időpontot a rendezvény előtt és után 24 órával van lehetőség módosítani abban az esetben, ha egy másik eseményen van szabad hely. Lépjen be a regisztrációs felületre: https://gyor750erme.hu (Már regisztráltam, belépek: e-mail-címe + jelszava használatával), ahol új időpontot tud választani a nyitott események közül.

– Hogyan tudom módosítani az időpontot?

– Belépést követően az „Esemény”-re kattintva lehet mozgatni a regisztrált dátumot és idősávokat, amennyiben van nyitott esemény.

– Nincs nyitott időpont, mit tegyek?

– Hamarosan új időpont lesz elérhető, érdemes gyakran látogatni az oldalt, illetve az online kommunikációs felületeket is (Facebook, Győr Plusz).

– Mikorra szól a regisztrációm?

– Belépést követően a táblázat mutatja a gyermekek nevét, az esemény dátumát és az idősávot.

– Hol és mikor találom meg az eseményen készült fotókat?

– Az elkészült fotókat az eseményt követő 5 napon belül feltöltjük a https://gyor750erme.hu oldalra, ahol a regisztráció során megadott e-mail-címmel és jelszóval belépés után megtekinthetőek.

– Hogyan tudok regisztráció után belépni?

– A nyitóoldal jobb sarkában „Már regisztráltam, belépek” írásra kattintva, a regisztráció során megadott e-mail-címmel és jelszóval.

– Az idősávon belül mikorra kell érkezni?

– A regisztrált idősávon belül nincs kötött időpont, a lényeg, hogy a választott idősávon belül megérkezzen.

– Ha nem tudom elkísérni kiskorú gyermekemet, mi a teendő?

– Nagypapa, nagymama a gondviselő által írt meghatalmazással elkísérheti a kiskorú gyermeket, gyermekeket.

– Hol található a helyszín?

– Olimpiai Sportpark aulája, 9025 Győr, Radnóti Miklós u. 46.

– Mikorra regisztráltam?

– Belépést követően az „Esemény” fülön lehet megtekinteni, hogy pontosan mikorra szól a regisztráció.

A cikk Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával jött létre.

Címkék#Győr
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában