Már 800 új otthont építettek

2020.04.30. 07:00

Könnyű otthonteremtés könnyűszerkezettel

Akár 2-3 hónap alatt új, megfizethető otthont építhetünk a Proép-Technology Kft. segítségével, amely a könnyűszerkezetes házak mellett immár modulházakat is kínál. A cég a most megnyílt győri irodájában teljes körű hitelügyintézést is nyújt az otthonteremtőknek, illetve az érdeklődő ügyfeleknek.

 

Közel 800 könnyűszerkezetes ház építése áll már a húszéves vállalkozás mögött, referencia tehát van bőven a modern technológiával készült épületekhez. Egyre többen választják ezt az építési módot – idén már 70 új otthon építésére kaptak megbízást –, nem véletlenül: a fémvázas szerkezettel készülő házak minden eddiginél gyorsabban, akár 2-3 hónap alatt elkészülnek, a hagyományos házaknál jóval olcsóbban, így azok számára is elérhetővé válik a családi ház, akik eddig legfeljebb csak álmodozhattak róla. Sőt, a házak az igények változásával tetszés szerint bővíthetők, átalakíthatók, így rugalmasan követik például a család bővülését.

Testre szabható otthonok

– A könnyűszerkezetes házak teljesen a leendő lakók igényeire szabhatók, a kis parasztház jellegű épületektől az emeletes családi otthonokig szinte bármi megvalósítható, sőt, kisebb társasházak középületek is épülnek így – mondja Pitkó István Attila ügyvezető-tulajdonos. – Házaink a műszaki paramétereikben is kiválók: a folyamatosan megújuló energiahatékonysági szempontok figyelembevételével kedvezőbb hőszigetelési paraméterekkel rendelkeznek, mint az egyéb szerkezeti megoldással épült házak.

A Proép-Technology Kft. házainak nagy előnye, hogy hőtechnikai szempontból igen gazdaságosan működnek, az építéshez igénybe vett emberi és természeti erőforrások töredékei a hagyományos szerkezethez képest, figyelembe véve a rövid kivitelezési időt is. Az utóbbinak köszönhető, hogy aki most leköti leendő otthonát, más építési móddal készült házakkal ellentétben rövidebb időn belül be is költözhet az emelt szintű szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotban átvett új házába! Folyamatban lévő építkezéseik, új – otthont keresőknek ajánlott – lakóházaik a cég facebook-oldalán, honlapján nyomon követhetők.

Jönnek a modulházak is

A nagy népszerűségnek örvendő könnyűszerkezetes házak mellett a Proép-Technology idén újdonsággal, gyorsan kivitelezhető, variálható modulházakkal is bővíti a kínálatát. A lakóépületnek, nyaralónak egyaránt kiválóan alkalmas modulházakat a cég győri telephelyén gyártják le – a megrendelő igényeinek megfelelően –, majd kamionnal szállítják a helyszínre. Mindössze egy üres ingatlanra/ingatlanrészre (telek, zártkerti ingatlan, üdülő) van szükség, s a cég szakemberei beüzemelik az épületet, amely szintén tetszés szerint bővíthető. A négy évszakos, hőszigetelt modulházak kiegészíthetők például hagyományos vagy fedett terasz modullal, vagy akár szaunával is, hamarosan pedig egy mintaház is megtekinthető lesz a megyeszékhelyen.

A hitelben is segítenek

Bármelyik technológiát is választjuk, a Proép-Technology győri irodájában minden segítséget megkapunk a pénzügyekhez is, most már ugyanis bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel is segítik az ügyfeleiket és az érdeklődőket. Akár könnyűszerkezetes, akár modulházról, akár lakáshitelről, akár csokról van szó, segítenek megtalálni a tökéletes pénzügyi és technológiai megoldást leendő otthonukhoz!

Proép-Technology Kft. győri elérhetőségei:

9028 Győr, Külső Veszprémi u. 5.

Telefonszám: +36-70/625-62-69

E-mail-cím: [email protected]

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában