PR

2019.05.09. 02:01

Unokájával megy majd üdülni Zsuzsanna

Mindennap 200.000 forint a tét, csupán három számot kell megtalálnia. A győri Nagyné Ficzek Zsuzsannának sikerült.

kisalfold.hu

Példátlan sikerrel indult el Bors Kapitány legújabb játéka a hétfői nap során. Eddig sosem égtek ilyen intenzíven a játékiroda vonalai, mindenki a nyerőkódot kereste a Bors címlapjának felső sarkában lévő matricán. Az első nap rögtön két nyertest üdvözölhettünk, az egyik közülük a győri Nagyné Ficzek Zsuzsanna, aki így a napi 200.000 forintos nyereményalap felét, azaz 100.000 forintot nyert a vagány pénzosztónktól.

El sem hiszem

– lelkendezett a telefonban a korábban vállalkozóként tevékenykedett, ma már nyugdíjas hölgy.

Hosszú évek óta vagyok az olvasójuk, szeretem, hogy az aktuális ügyek mellett számos fontos női témával is foglalkozik a lap. Eddig egyszer nyertem, szóval Bors Kapitány elképesztő boldogságot okozott. A pénzből a gyermekemmel és az unokámmal fogunk üdülni pár napig és szeretném meglepni valamivel a huszonhárom éves fiamat is

– mesélte Zsuzsanna.

A győri Nagyné Ficzek Zsuzsanna

A játékról fontos megemlíteni, hogy a címoldal jobb felső sarkában található matricán csak és kizárólag a három darab nagyobb számjegy játszik. Ezeket a számokat kell összehasonlítania a játékoldalon található heti nyerő kód számjegyeivel. Ha a matricáján mindhárom számjegy egyezik, máris telefonáljon, azonban ha nem egyezik az összes számjegy, akkor se dobja ki, őrizze meg a matricát, mert szombatig lehetősége van több matricából összegyűjteni az e heti nyerő kódot. Amint megvannak azok a matricái, amelyen szerepelnek az e heti nyerő kód számjegyei, azonnal tárcsázza a játékirodánkat, ugyanis naponta minimum 50.000, maximum 200.000 forintot osztunk szét játékosaink között. A telefonba ne feledje el bemondani lapunk szlogenjét: A Bors legyen veled!

Címkék#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában