PR

2017.12.05. 01:00

Társasházkezelés felsőfokon!

Lakókörnyezetünk színvonala és otthonunk nyugalma, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatások minősége mindannyiunk számára fontos a mindennapokban. Különösen igaz ez, ha társasházban lakunk. Nem mindegy, hogy milyen formában tudjuk figyelemmel kísérni a közösköltség-befizetéseinket, hogy kapunk naprakész információkat, vagy kire bízzuk lakóházunk ügyes-bajos ügyeit.

A minőségi szolgáltatásokkal a piacon jelen lévő győri AHAUS Ingatlankezelő Kft. ebben nyújt kiemelkedő segítséget ügyfeleinek.  


„Cégünk, társasházak, lakóparkok és lakásszövetkezetek közös képviseleti és üzemeltetési feladatait végzi. Szolgáltatási csomagunk tartalmazza, hogy a nap 24 órájában szakszerű és gyors segítséget nyújtunk, a honlapunkon található ügyfélkapun keresztül hozzáférést biztosítunk a közösköltség-egyenlegekhez, illetve a társasház működéséhez kapcsolódó dokumentumokhoz, valamint belvárosi ügyfélszolgálati irodánkban a lakók kényelmes körülmények között személyesen is intézhetik ügyeiket. Az évek során nagyon jó munkakapcsolatot építettünk ki olyan szakemberekkel, akik szükség esetén azonnal nekilátnak egy-egy sürgősebb hibaelhárításnak" – mondta el Jutasi Gábor ügyvezető.

 

A társaság vezetői felsőfokú végzettséggel, közös képviseleti és társasházkezelői feladatok ellátására feljogosító ingatlankezelői szakképesítéssel, többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. „A társasházakat érintő jogszabályokkal, illetve a pénzügyi és pályázati lehetőségekkel kapcsolatos naprakész tudásunkat a szakmai képzéseken való rendszeres részvétel és a kamarai kapcsolataink garantálják. Teljes körű, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, valamint tagjai vagyunk a Társasházak és Társasházkezelő Országos Egyesületének, illetve a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatának."


Szombati Bertold ügyvezető fontosnak tartja, hogy a kezelésükben lévő társasházak tulajdonosai gyorsan és kényelmesen intézhessék ügyeiket, ezért ügyfélkaput, online ügyintézést, valamint élő chatszolgáltatást biztosítanak a lakóknak. „Örömünkre szolgál, hogy Megbízóink bizalmát nemcsak elnyertük, hanem meg is tudjuk tartani. A társasházak életében aktívan jelen vagyunk, lakóink bízhatnak bennünk, és számíthatnak ránk. A cég portfóliója folyamatos növekedést mutat, sikeresen pályázunk új társasházak kezelésére. Büszkék vagyunk arra, hogy többfordulós pályázat útján elnyertük az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra megépült olimpiai falu II. épület­együttesének közös képviseletét, amely így ma már működő társasházként a portfóliónk része."


Amennyiben megbízható közös képviselőt keres, aki átláthatóan kezeli társasháza ügyeit, és azonnali segítséget nyújt meghibásodások esetén, kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!

 

(X)

 

AHAUS Ingatlankezelő Kft.

9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.

06-20/241-3323

  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában