PR

2017.06.02. 02:01

Openhouse - Együtt messzebbre! (x)

Amikor Molnár Szabolcs, győri cégvezető múlt nyáron elindult az El Camino 800 km-es zarándokútjára, Santiago de Compostelába, akkor még nem gondolta, hogy Szent Jakab útja tanítja meg arra, hogyan érjen célba - saját vállalatával is.

A Molnár testvérek, Szabolcs és Kristóf a vállalkozói szemléletet otthonról hozták, hiszen már a szülők is saját cégüket vezették évtizedekig. A győri központtal működő Openhouse-t szó szerint a nulláról kezdték el felépíteni 11 éve, és mára már az ország egyik meghatározó ingatlanértékesítő hálózatává vált, országosan 40 irodával és több száz értékesítővel.


A cég tulajdonosai múlt évben belefogtak egy teljes vállalatot érintő szervezetfejlesztésbe. Az Openhouse menedzsmentjét nagyvállalati tapasztalattal rendelkező vezetőkkel erősítették meg. Több olyan tevékenységbe kezdtek, ami a márka országos megismerését célozza, és a cég online láthatóságát erősíti.

Az ingatlanpiac az előrejelzések szerint az elkövetkezendő néhány évben is növekedni fog. Az Openhouse professzionálisan felépített franchise hálózatban működik. A hálózati eredmények is azt mutatják, hogy a franchise rendszerükhöz csatlakozott, sztenderd szerint működő Partnerek hosszú távon sikeres és eredményes vállalkozást tudnak működtetni. Az Openhouse rendszerhez való csatlakozással a vállalkozó szelleműeknek lehetőségük nyílik a hazai ingatlanpiac meghatározó hálózatának tagjává válni.


Az Openhouse pénzügyi üzletága idén közel 9 Mrd Forint hitelt közvetít ügyfeleinek. A cégcsoport nagy volumenű ingatlanfejlesztésekbe kezdett. Az új lakások értékesítését a szinergiákat kihasználva az Openhouse irodákon keresztül valósítják meg. A vállalat a globális trendeknek megfelelően az innováció területén is erősít, az ingatlanvásárlók virtuális élményekkel gazdagodva 3D szemüvegen keresztül tekinthetik meg az ingatlanokat. A tulajdonosok tervei között szerepel egy nemzetközi start up vállalkozás beindítása, mely az ingatlanközvetítői szektornak kínál jövőbemutató informatikai megoldásokat.


Bár az El Camino után a tulajdonosi kör jól tudja, hogy még közel sem értek célba saját vállalkozásukkal, de munkatársaikkal már a célhoz vezető utat is elkötelezetten teszik meg. A vállalat stratégiai célja a növekedés mellett az, hogy az Openhouse 2020-ra az ügyfélkiszolgálás minősége és az ügyfélélmény alapján az ország vezető ingatlanhálózata legyen. Mindezt csapatban, a partnereikkel és munkatársaikkal – hiszen együtt még messzebbre lehet jutni. (x)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában