PR

2017.01.24. 01:01

A Voith Industrial Services cégcsoport új neve Leadec

Az autóipari szolgáltatóként tevékenykedő Voith Industrial Services ezentúl Leadec néven folytatja tovább működését. A cégcsoport a jövőben saját márka megteremtésével a függetlenségét kívánja hangsúlyozni.

 2016 őszén a Voith értékesítette ipari szolgáltatási részlegét a Triton magántőke-befektetési vállalkozás számára, így a Leadec a Triton portfóliójának részévé vált. A tulajdonos váltással a Leadec továbbra is a szolgáltató szektor követelményeihez igazodva kínálja ügyfélorientált szolgáltatásait.

 

Az új márka a nevében is visszatükrözi az önállóságot. A Leadec az angol „lead“ (előny, vezetés) és „tech“ (technika) szavakból származik. Markus Glaser-Gallion, a Leadec vezérigazgatója:


„Az új név kihangsúlyozza, hogy piacvezető szerepre törekszünk és ezáltal ügyfeleink versenyképességét növeljük. Alaptevékenységünket nemzetközi szinten kiterjesztjük és továbbfejlesztjük. Nagy reményekkel tekintünk az eljövendő időszak kihívásai elé.“

 

A cégcsoporthoz tartozó és az energetikai területen tevékenykedő üzletágnak szintén önálló márkája lesz Veltec néven. Ez a név a latin „veltrus“ (gyorsan futó) és „tech“ (technika) szavakból áll össze.

 

Az új márkában tükröződnek azon elvárások és értékek, amelyeket a cég már ma is képvisel, és amelyeket a következőkben még tovább szeretne erősíteni. A Leadec a jövőben a Tritonnal közösen tovább építi világméretű hálózatát, így még rugalmasabban és hatékonyabban biztosítja szolgáltatásait a jövőbeli növekedésbe történő befektetésként.

 

  A Leadec-ről

 

A Leadec-csoport az olyan meghatározó kulcs iparágak egyik kiemelkedő műszaki szolgáltatójának számít, mint az autó- és energetikai ipar. 2016-ban a Leadec és Veltec testvérvállalatok együtt mintegy 1 milliárd Euro forgalmat generáltak.

 

A Leadec már több mint 50 éve támogatja világszerte leginkább a gépjárműgyártókat és azok beszállítóit a termékeik előállításában. Több, mint 200 telephelyen mintegy 16 600 szakképzett alkalmazott segíti az ügyfelek gyártási folyamatait, akár rugalmas és rövidtávú, akár pedig a helyszínre kihelyezett tartós együttműködéssel. A szolgáltatások köre a helyszíni szolgáltatásoktól kezdve (gyártás-karbantartás, infrastrukturális és műszaki takarítás, létesítményüzemeltetés, termelést támogató szolgáltatások) a projekt megoldásokon / mérnöki munkákon át (fejlesztési szolgáltatások, gyártásgépesítés, automatizálás, elektromos installáció, gépek költöztetése) egészen a szerelési megoldásokig (kerék- és gumiabroncs-szerelés, alkatrészek előszerelése) terjed.

 

Ismerje meg az új márkát: www.leadec-services.de

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában